Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek tacskója van az mivel...

Akinek tacskója van az mivel szoktatja le az ásásról és a kaparásról?

Figyelt kérdés
Illetve a kertbe való kakálásról

2024. ápr. 2. 17:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
95%
Mivel kérdezőnek fogalma nincs, hogy milyen egy tacskó és csak most szembesült az ásással, hát ehhez még hozzá fog jönni a hempergés is.
2024. ápr. 2. 18:46
 12/37 anonim ***** válasza:
97%
Nem lehet embert faragni belöle.
2024. ápr. 2. 18:47
 13/37 anonim ***** válasza:
97%

Tehát a kutyával nem foglalkozol, nem neveled, gondolom még kinti kutya is, holott tacskó rohadtul nem kerti kutya. De persze elvárod, hogy ne ásson, ne rongáljon, ne legyen vele gond és ne ürítsen a kertbe.

Te normális vagy? Vagy a szüleid kicsinek párszor a fejedre ejtettek?

Add vissza a kutyát annak, akitől kaptad. Te nem vagy alkalmas a tartására.

2024. ápr. 2. 18:47
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
A kertbe SEM végezheti a dolgat. Megis hol végezze?
2024. ápr. 2. 18:51
 15/37 A kérdező kommentje:
25 éves felnőtt ember vagyok majdcsak megoldom csak azért írtam ezt a kérdést mert azt akartam tudni hogy a többi ember mit kezd vele de ha nem akkor felesleges volt
2024. ápr. 2. 18:57
 16/37 A kérdező kommentje:

13/15 Amúgy mamámnál van a kutya foglalkozok vele csak még 9 hónapos és szoktatom mindenhez is mindennek utánna olvasok csak ki akrtam kérni a véleményeteket

Csak gondoltam akinek van öregebb tacskója az tapasztaltabb

Amúgy ez úgy volt hogy akartunk egy kutyát mamámnak és Kerezstapám egyszercsak beállított egy tacskóval.

ENNYI

2024. ápr. 2. 19:03
 17/37 anonim ***** válasza:
91%

Uhh hat ez borzaszto :( 9 honapos es meg eleteben nem volt setalni, amugyis a nagymami kapta, akinek gondolom mennyire kellett kutya valojaban. Nem csak annyi a kutyatartas, hogy dobok ele kajat meg napi egyszer simogatom.

Kerlek, keressetek fel egy fajtamentest, tobb is van, ok majd ivartalanitjak es orokbe fogjak adni.

Adjatok neki eselyt, legyen szep elete valaki masnal!

Tacskom van, nagyon sok munka van vele, el nem birom kepzelni, hogy annak a kutyanak 0 foglalkozassal milyen lehet. Raadasul kint. Az en kutyam 25 fokban is a takaro alatt alszik a kanapen, gyuloli a hideget.

2024. ápr. 2. 19:53
 18/37 A kérdező kommentje:

Naponta órákot simogatom játszok vele tanítom csak még nem akartam elvinni sétálni azt gondoltam hogyha jobb idő lesz

de amúgy már rajta van a nyakörv

2024. ápr. 2. 19:57
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Szuper. 9 honapos korara annyit elertetek, hogy van nyakorve.

Oltasokkal mi van? Chip? Ivartalanitas?

Ha foglalkozni akarsz a kutyaval, akkor hulyesegek helyett ezeket csinald. Nem orakat kell simogatni (gondolom ez igy van), hanem setalni kell vinni, szocializalni, nevelni, egeszsegugyileg legyen rendben.

Aztan lehetne menni kutyasuliba is.

2024. ápr. 2. 20:06
 20/37 A kérdező kommentje:
Kutyaiskola aha rudod
2024. ápr. 2. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!