Akinek tacskója van az mivel szoktatja le az ásásról és a kaparásról?
Tehát a kutyával nem foglalkozol, nem neveled, gondolom még kinti kutya is, holott tacskó rohadtul nem kerti kutya. De persze elvárod, hogy ne ásson, ne rongáljon, ne legyen vele gond és ne ürítsen a kertbe.
Te normális vagy? Vagy a szüleid kicsinek párszor a fejedre ejtettek?
Add vissza a kutyát annak, akitől kaptad. Te nem vagy alkalmas a tartására.
13/15 Amúgy mamámnál van a kutya foglalkozok vele csak még 9 hónapos és szoktatom mindenhez is mindennek utánna olvasok csak ki akrtam kérni a véleményeteket
Csak gondoltam akinek van öregebb tacskója az tapasztaltabb
Amúgy ez úgy volt hogy akartunk egy kutyát mamámnak és Kerezstapám egyszercsak beállított egy tacskóval.
ENNYI
Uhh hat ez borzaszto :( 9 honapos es meg eleteben nem volt setalni, amugyis a nagymami kapta, akinek gondolom mennyire kellett kutya valojaban. Nem csak annyi a kutyatartas, hogy dobok ele kajat meg napi egyszer simogatom.
Kerlek, keressetek fel egy fajtamentest, tobb is van, ok majd ivartalanitjak es orokbe fogjak adni.
Adjatok neki eselyt, legyen szep elete valaki masnal!
Tacskom van, nagyon sok munka van vele, el nem birom kepzelni, hogy annak a kutyanak 0 foglalkozassal milyen lehet. Raadasul kint. Az en kutyam 25 fokban is a takaro alatt alszik a kanapen, gyuloli a hideget.
Naponta órákot simogatom játszok vele tanítom csak még nem akartam elvinni sétálni azt gondoltam hogyha jobb idő lesz
de amúgy már rajta van a nyakörv
Szuper. 9 honapos korara annyit elertetek, hogy van nyakorve.
Oltasokkal mi van? Chip? Ivartalanitas?
Ha foglalkozni akarsz a kutyaval, akkor hulyesegek helyett ezeket csinald. Nem orakat kell simogatni (gondolom ez igy van), hanem setalni kell vinni, szocializalni, nevelni, egeszsegugyileg legyen rendben.
Aztan lehetne menni kutyasuliba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!