Szőrhullás,kutyaszag hogyan csökkentsem?
Szőrhullás:
2hónapja van nálunk a kutyusunk. Olyan 2hete kb mindenhol ott a szőre. Előtte nagyon mérsékelt volt.
Tudom most van a szőrhullós időszak...azthiszem...meddig tart? Vagy mostmár mindig ennyire fog?
Hogyan tudnám csökkenteni? Valami tipp a takarítására? (Naponta porszívók,esetleg az a ragacsos henger jobban használna pluszba?)
Kap vadlazac olajat, lenmagolajat,sörélesztőt,csipkebogyó port (valamelyik tudom,hogy jó erre)
Valami más kiegészítő,ami erre jó?
Kutyaszag:
Van amikor nagyon megcsap. Van amivel ezt is lehet mérsékelni? Kinek milyen módszer vált be?
Próbáltuk a kókuszolajat,de attól borzalmasan zsíros lett a szőre és nem is volt illatos...:( (pedig 3x próbáltam másfajta arányokkal.)
Igeen tudom,hogy a kutya ezzel jár (mielőtt bárki írná).
És neeem, nem baj ha ezekre nem találok megoldást. De azért ha valakinek valami van szívesen meghallgatom :D
#9 Ahogy írtam,az sem baj ha semmit nem tudok változtatni. De attól még érdekelne hátha tud valaki tippet adni. De máskor ne ilyen haszontalan kommentre pazarolni az időd.
#11 a csipkebogyót folyamatosan kapja. Kapott hozzá 2 hétig kb sörélesztőt,utána 3 hétig lenmagolajat. Most vadlazac olajat kap
13 köszönöm!!!megpróbálom:)
14 köszönöm, nem nagyon tudtam ezt. A lenmagolajra 3hetet írtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!