Szerintetek létezik olyan szervezet aki tud segíteni kutya szállításban?
Figyelt kérdés
Találtam párnapja egy foxi kutyát.Győrön kívül más menhely nem tudja fogadni én meg vilonyai vagyok szerintetek kihez lehet fordulni hogy segítsen?2010. okt. 26. 08:34
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves csakkitti!
Mégsem viszem fel Győrbe a kutyust mert a nővérem talált neki gazdit Lepsényben a család fia sportolni szeretne vele az szem agilitit, már holnap nála alszik a kutyus szeretném megköszöni hogy felajánlottad a segítségedet
2010. okt. 27. 18:06
12/13 kisnita válasza:
De jó :))))
Nagyon örülök a happy end-nek:)
Biztos nagyon ügyes lesz majd a kutyus ha ilyen nagy a mozgásigénye ahogy írtad.
13/13 anonim válasza:
Na, ez szuper hír! Akkor felelősségteljes gazdit kívánok a kutyusnak, és sok örömöt, meg agility sikereket a gazdinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!