Miértnem hajlandó megenni a kutya a száraztápot?
Általában keverjük neki a szárazat a nedvessel, plusz kap még mellé zöldségeket, stb.
Az utóbbi időben valamiért nem akarja megenni a kajáját ha van benne száraztáp. Anélkül betolja az egészet.
Próbáltuk marhással, bárányossal, halassal, nyulassal eddig. Csirkéset nem kap mert allergiás rá. Illetve a megvásárolt tápok mind hipoallergének.
Mi lehet az oka?
Simán lehet az is az előttem felsoroltakon kívül, hogy a gyártó megváltoztatott valamit a tápon, és így már nem ízlik neki.
Értem, én, hogy vannak, akik azt mondják ne válogasson a kutya, de azért vegyük már figyelembe az ő igényüket is. Hiszen nekik minden jó, mindent kénytelenek elfogadni úgy, ahogy a gazdi megteremti, de ha az étel nem ízlik nekik, igenis váltani kell. Bármikor előfordulhat, hogy a legjobb gyártó, legdrágább tápja nem szolgálja ki az igényeit.
Ha éhes lesz, meg fogja enni. A kutya nem az íze miatt eszik meg valamit, hiszen a sz@rt is megeszik szó szerint... Lehet, hogy tudja, ha nem eszi meg, kap helyette valami "finomabbat".
Amúgy az sem jó, hogy ennyiszer váltogatjátok a tápot.
Nem kedvtelésből váltogattuk, csak próbálgattuk őket melyik ízlik neki.
5 éves egyébként, Bichon Frise.
"A kutya nem az íze miatt eszik meg valamit..."
"Lehet, hogy tudja, ha nem eszi meg, kap helyette valami finomabbat."
Egyik szavaddal ütöd a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!