Most akkor a Cane Corso lusta vagy energia bomba?
Egyik helyen azt olvasom, hogy lusta, közepes mozgásigényű, ugyan bármeddig elsétálgat veled, de azért rohanni nem igazán szeret, a nehéz alkata miatt nem is ajánlott futtatni igazából.
Másik oldalon meg azt írják, nagyon aktív, órákat bír labda után rohangálni, igazi munkakutya.
Nos, a környékünkön 3-ból 3 corso az előbbi leírás szerint van, sokszor még sétálni is lusták, csak kullognak a gazdáik mellett, mögött.
Corso gazdik, nektek mi a tapasztalatotok?
Eddig úgy tudtam, hogy nem az a rohangálós fajta.
Az eddigi tapasztalatok is azt mutatják.
Csak most egy helyen mást olvastam és elbizonytalanodtam.
Mert amúgy ez a fajta a kedvencem, szeretnék egyszer egy szép nagy fekete szukát.
Nem kell mindent készpénznek venni amit leírnak egy ilyen "fajtaismertető" oldalon, mert sokszor nem szakértők ollózzák össze innen-onnan.
Keress meg egy tenyésztőt, kérdez meg hogy az ő vonala milyen, a mérvadóbb úgyis ez lesz, hogy fajtán belül konkrétan a tenyésztők mire szelektálnak.
Rendben.
Meg a környéken, akik vannak, tőlük is megkérdem majd, hogy honnan vették a kutyát.
Én is így tudom #8.
Masztiff féle. Meg bulldog szerű. Ezek nem egy energia bombák.
De majd beszélek másokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!