2 ezer négyzetméter elég egy kutyának ahhoz, hogy ne kelljen sétáltatni?
2 kutya van. Egymással játszanak. Dobálom nekik a labdát. Elvannak.
Többször is próbáltam sétáltatni az egyiket, de nem ment. Minden utcában üvöltenek a kutyák, megvannak bolondulva. Az én kutyám meg ezt nagyon rosszul tűrte. Konkrétan sírt, vergődött, még a pórázból is ki tudott bújni. Kézben kellett hazavinni.
Ha a mozgásteret nézzük, akkor bőven elég!
Amúgy a kutyasétáltatás azért szükséges a kutyáknak, hogy lefárasszák magukat, új ingerekhez, szagokhoz jussanak. Továbbá, hogy ne az udvarra ürítsen.
Nem mindenki szokta sétáltatni a kutyát, ami érthető is! Az időseknek gyakran nincs már erre erejük vagy az egészségi állapotuk nem engedi.
Az utcánkban is élt egy idős bácsi. Két hete hunyt el 97 évesen. Sosem sétáltatta a kutyáját, mégis 16 évesen pusztult el a kutya! Erről ennyit.
4!
Te örömmel élnéd le az életed ezek szerint bezárva például egy kihalt konditeremben? Mondjuk az lenne a feladatod, hogy őrizd a gépeket, de persze használhatod őket, amikor csak akarod. :)
Szerintem ha kapnál enni-inni, te is igen sokáig húznád, hacsak az első hét után nem ejtenél a fejedre előre megfontolt szándékkal egy csinos kis súlyt...
Szegény kutyának még erre sincs lehetősége :(
Ja, és a kutyát sétáltatni nem munka helyett szokták, hanem szabadidőben, gondolom olyan még neked is van, csak azt kényelmesebb a tv előtt, a kanapén fetrengve tölteni.
Kérdező, mi a fenének neked kutya, ha még ennyire sem akarod megnevelni és szocializálni? Tipikusan az vagy, aki azon fog hisztizni nemsokára, hogy a kutya agonizál, de nem lehet betenni a kocsiba és bevinni az állatorvoshoz, mert nem hallgat rád.
Nem kell kutyát tartani, ha ilyen szintig lusta vagy foglalkozni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!