Mi számít jó minőségű kutyatápnak és honnan érdemes venni? De olyan, ami több kilós, de nem tizenezerbe kerül szerény 2-3 kilóért.
Magas hustartalom a lenyeg es abbol is az a jobb, ami nem huslisztkent van feltuntetve.
N&D-t tudom ajanlani, en mar evek ota ezzel etetek, plusz heti 3 napon csak fott hussal.
Brit Premium a legjobb ár/érték arányban.
Itt a legolcsóbb és nézd csak meg, 45% hús és a 2x15 kilós kiszerelés csak 817 forint kilós áron van!
Brit Premium 45% hús és 820ft/kg
Amit Te linkeltél 10% hús és 1330ft/kg
Szerintem egyértelmű.
Zoopluson sokféle táp van egész jó áron!
De az Aldog tápjait is ajánlom,szerintem azok is jó áron vannak és minőségibbek mint a multifit táp amit linkeltél.
Az a baj az olcsó tápokkal, hogy kevés húst tartalmaznak inkább gabonát, legtöbb csirkés is.
Lehet 1-3 év múlva kialakul a csirkeallergia,vagy vmi gabonára való allergia,érzékenység. Akkor meg kereshetsz mindenféle hipoallergén tápokat,mert kitudja már mikre lettek allergiás az olcsó tápoktól.
Mellesleg sokkal több is kell ezekből, többet kakilnak,keveset hasznosítank.
Hosszútávon tönkre teszed a kutyák szervezetét olcsó tápokkal és csak az állatorvosi számla fog növekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!