Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Véletlenül levágtam a...

SOS! Véletlenül levágtam a kutyusom farkának a végét. Nagyon hosszú volt a szőre. Most remeg, ráng és vérzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
csak a icipici tetejét vágtam le
2010. okt. 24. 20:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Fertőtlenitsd betadinnal és nem lesz semmi baja! De nekem ne szólj! Én nem lennék a kutyusod :)
2010. okt. 24. 20:28
 22/27 hell-ikon ***** válasza:
+t. azaz élt meg :)
2010. okt. 24. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem kell azért ennyire felfujni,nem a lábát vágta le csak a megsértette gondolom a bőrét a farkán..máskor jobban vigyázol és ennyi,nem szándékos volt,van ilyen..

Annyit kell csinálni amit te is cisnáltál,lefertőtleniteni. Vagy itt mindeki rohan az ügyeletre ha elvágja az ujját?...

2010. okt. 24. 20:31
 24/27 anonim válasza:

Én a 20:31 el értek egyet nem kell annyira felfujni a dolgot ha a gyereketek elesik és sebes lesz a lába azzal is majd rohantok az ügyeletre?nem lesz semmi baja lefertőtlenítetted ennyi.max ha a vérzés nemáll el akkor vidd el a dokihoz.De legközelebb inkább a kozmetikusra bízd!:)

egy 2 gyerekes anya

2010. okt. 24. 23:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Szegény kérdező, mindenki lecseszi pedig ő csak segítséget kért nem kioktatást meg stb. Az ilyen emberek inkább ne is írjanak sztem.

A kutyusnak meg semmi baja nem lesz attól, hogy megsérült a bőre.

Az én kutyámnak egyszer sétáltatás közben a nyelvébe harapott egy kutya. Vérzett, nagyon megijedtem. Mire hazasiettem el is állt a vérzés. De a kutyám az elejétől kezdve nem törődött vele. :)

2010. okt. 25. 09:53
 26/27 A kérdező kommentje:

minden ok a kutyussal...reggelre már elkezdődött a varasodás, most meg már szinte semmi nem is látszódik

a kozemtikus holnap levágja a körmét, hétvégén meg a bundáját....rábízom

megijedtem nagyon tegnap

és tényleg igazságtalannak tartom a bunkó lecseszéseket...egy csomó kutyusnak pici korában teljesen levágják a farkát szinte (spániel, vizsla)...mégsem szörnyűlködik senki..

2010. okt. 25. 22:02
 27/27 anonim ***** válasza:

nagyon idióták vagytok, igen lehet hogy nem figyelt rá meg szegény kutyus, de mégis honnan jöttök ahhoz hogy fogjátok és lecseszitek itt a másikat nemis akárhogyan?mégis hogyan esne nektek ha pl. titeket is le.k..nának meg elmondanának mindenféle baromnak?szánalmas.. ssegítséget kértek arra senki sem kiváncsi hogyan vezetitek le a mérgeteket , verjétek a fejeteket a falba vagy tökmindegy de ne legyetek idióták!!!!

jobbulást a kutyusnak,remélem ezentúl figyelsz rá és inkább vidd el állatorvoshoz. szegénynek biztos nagyon rossz lehetett.simogasd sokat vidd el állatorvoshoz mindenképpen, mert az ijeneket azért jobb ha állatorvos intézi, meg legalább ad rá megfelelő sprét, vagy krémet,mert othoni kisérletezés nem biztos hogy egézséges szegénynek lehet még rosszabbat érsz el vele.

2010. okt. 27. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!