SOS! Véletlenül levágtam a kutyusom farkának a végét. Nagyon hosszú volt a szőre. Most remeg, ráng és vérzik. Mit tegyek?
de néztem és most a szőrt is megnéztem és nincs benne semmi..szerintem csak a bőrt kaptam le
havanese
Idióta barom...
Remélem a gyerekedre jobban vigyázol.
Jajj, már! Miért kell szegényt lecseszni? Nem vagytok vele kapcsolatban tehát nem áll jogotokban kiosztani!
Sajnálom a kutyust!Ha tudod holnap vidd el dokihoz azért! Nem vagy hülye! Csak kicsit még gyakorolni kellene a fodrászosdit!( nem a kutyán, hanem pl. egy barbi babán)
Ne oltogassátok szegényt!
Jobbulást a kutyusnak! Szia!
azonnal ügyelet!!
szegény kutyuska:(((((((
gratulálni tudok neked!
Erről egy flimrészlet jutott eszembe. Konkrétan a Texasi lánvfűrészes mészárlása - A kezdet :D
Abban van h Tomi a bácsikája lábát levágja fűrésszel de a másik lábába is belevág. Erre mondja neki az apja h : "Kontár munka Tomi ! Vágd le a másikat " ( v vmi ilyesmi)
Ha már belevágtál vágd le az egészet :D ne olyan kontármunkát csinálj mint Tomi!! :D
aha házilag inkább ne gyógyítgasd.
Mert ha ( ha pici is a seb) lesz belőle egy szép kis tályog abban nem lesz köszönet!:S persze ha ma már nem tudod el vinni akkor betadinnal kend be, de holnap mindenképp nézesd meg dokival! Lehet azt mondja "kutya baja":P, de ne kockáztass meg egy csúnya fertőzést!
Én sem értem, minek nyúltál hozzá, de azért nem kellene így porig alázni!! Biztosan nem akart neki rosszat!
22/L
Ha nem áll el magától a vérzés, tényleg menj vele dokihoz.
Nálunk anno, az első német juhászunk orrát csapta meg a macska, egy aprócska kis ponton szivárgott a vér a nagyon lassan, de az istennek sem akart elállni.
Három injekciót kapott akkor a kutya, s ha jól rémlik 1-et (vagy 2-őt?) kapott gerincbe. (Pontosan nem emlékszem, még csak 6 éves voltam akkor).
Lényeg a lényeg, hogy ekkor derült ki, hogy a kutya vérzékeny volt. Ennek ellenére szép kort él meg, 14 évesen hagyott itt bennünket.
A remegést nyilván az ijedtség és a fájdalom váltotta ki.
Jó hülye vagy te utólsó.
Nem lesz semmi baja, kösd be neki, és nyugtasd. Ha játszik, az jó jel, magyarul már nem fáj neki annyira. De azért egy dokival megnézetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!