Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ez a sok altatás?

Miért van ez a sok altatás?

Figyelt kérdés

Nem vagyok tapasztalt kutya tulaj, 2 éve van csak kutyám, de sosem gondoltam volna, hogy a kiskedvencünk elaltatása ennyire "divat" lett.

Miért kell ez? Miért nem lehet a fájdalmukat enyhíteni és megadni nekik a természetes elmúlás lehetőségét?

Volt, aki mesélte, hogy altatás előtt kirohant a rendelőből a kutyusa, hát nekem biztos nem lett volna szívem azt mondani egy szaladgálós kutyára, hogy meg kell halnia...

2024. febr. 12. 06:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Régen meg jó részt házhoz járós dokit hívtak, ha már költeni kellett volna rá,vagy a lába eltört a kutyának akkor elaltatták.

Nagyszüleim is ezt csinálták, volt egy német juhász keverék kutyájuk, megszökött, 1,5 hét múlva haza ment félig leszakadt lábbal. Valószínű felakadt vmibe a lába, kihívták a dokit,elaltatták ,mert ők nem műtik meg,nem kell három lábú kutya. 4 éves volt szerencsétlen.

Most már azért fejlett annyira az állattartási kúltúra na nem mindenhol,de azért a kutyát akkor akarják elaltatni ha szenved,öreg,nagyon beteg.

Régen minden szarért.

Rokonságban történt az is,hogy azért altattak el kutyát mert férges volt.

Pedig féreghajtóval lehetett volna orvosolni.

2024. febr. 19. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!