Normalis, hogy ennyi ideig alszik meg a kutyam altatas utan?
8.5 oraja volt a kutyamnak egy rovid altatasa mig beadtak neki a szivfergek elpusztítására alkalmas injekciot. Venasan kapta a propofol nevu altatot. Ha felveszem ernyedt, ellettelen. Orvos azt mondta meg holnapig is aludhat. Mondta nezzem meg a nyelvet, de rozsaszin szerencsere.
Azt is mondta, hogy nem ad neki ebreszto injekciot. Lehet ezert ebred ilyen nehez? Masik kutyam ivartalanitas utan sokkal hamarabb felebredt es az hosszabb altatas is volt.
"A propofol (INN, 2,6-diizopropilfenol) zsírban oldódó fenolszármazék, rövid hatású intravénás általános anesztetikum. Hatása gyorsan jelentkezik (kb. 30 mp) és vele a narkózis is fenntartható. Az ébredés általában gyors, eliminációja 30-60 perc."
Én a helyedben felhívnék egy másik állatorvost, vagy állatkórházat!
Na altatas utan 9.5 oraval vegre felkelt es mar nyalakadik.
Koszonom a valaszokat
"Szakmai véleményem ... figyelj, hogy ne hányjon."
Nagyon szakmaian hangzik :D ha figyeli akkor nem fog hányni? Vagy ha elkezd hányni akkor gyorsan még a hányás bekövetkezte előtt levágja a fejét egy szamurájkarddal? :D
4. Nyilván ahogy a kezelést végző el is mondta neki, ilyenkor megemeli kissé az állatot, hogy ne fulladjon bele a saját hányásába, hanem ki tudjon folyni, és kihúzza a nyelvet, ha esetleg le akarná nyelni azt is. Elszoktam mondani. Ez a szakmai válaszom, na pontozz le! >:)
Kérdező: Szívesen! 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!