Mikor szoktál haragudni a kutyádra?
Figyelt kérdés
febr. 9. 13:53
1/9 anonim válasza:
Amikor séta előtt adom rá a hámot és majomkodik, olyankor ha nem is haragszom, de nézek rá, hogy most ezt így ténylegkomolyan..? :D
Haragudni akkor haragudtam legutóbb, mikor a jutifalis zacskót addig piszkálta le az ormányával a szekrényről, míg leesett éshát azt ugye fel kell takarítani... :D
2/9 anonim válasza:
Amikor szétrágja a 2 napja vett zsírúj sportcipőm és amikor hajnali 3-kor fél órán át vonyít elkussoltathatatlanul a teliholdra.
3/9 anonim válasza:
Amikor bejön éjszaka a szobába, és sikítva nyújtózik és a frász jön rám, úgy megijeszt :D
4/9 anonim válasza:
Amikor indokolatlanul ugat a hazban, mert pl parom megjott este 11-kor, felebresztve engem meg a masik kutyat is. Szepen lassan szokik le rola, mert mindig lecseszem erte.
5/9 anonim válasza:
Amikor kimegy az utcára, mikor beállok a kocsival
6/9 anonim válasza:
Néha a kutyám nem az eszéről híres. Faltörő kost játszik az udvaron a focilabdával. Nem számít, mi van előtte, asztal, pad, vödör, fal, kerítés, kuka, teljes erőből küldi neki, sorozatosan. Mindegy, hogy borul, horpad, törik, vagy épp qrva hangos, tök jó játék...
7/9 anonim válasza:
Ha éjjel ugat, mikor én aludnék. Szerencsére ha rászólok, abbahagyja.
8/9 anonim válasza:
Ha felzabálnak valamit séta közben vagy belehemperegnek valamibe, illetve feszkóznak más kutyákkal.
9/9 anonim válasza:
Mikor hajnalban felkel és mászkál a laminált padlón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!