Hamarosan lesz yorkim. Jótanácsok?
nemsokára lesz yorkim (:
tanácsokat szeretnék neveléssel,táplálással , és minden más kutyatartással kapcsolatos dologban..(:
erre inkább nem reagálok..:O -.-"
legyél el magaddal....:S
Igen, jobb a lelkemnek. Utálom az általánosítást. Tény hogy azzá teszik, és szobacirkáló lesz, de ez mennyiben a kutya hibája? A kutya történetesen magában véve egy remek fajta, csak a gazdi lehet barom. De ez még az általad említett nagytestű kutyákra is igaz.
Ja, és tényleg ne rohanj ide, azért mert az a munkám, ami. Ha esetleg iderohannál, számíts egy találkozóra a német juhászommal... :)
Nézd, nekem is van nagy kutyám is, és meg is értem, a helyzetedet, tudom, mit csinálnak bizonyos kis kutyák gazdái a nagy kutyát meglátva, csak azt gyűlölöm mindkét fél részéről, ha általánosítanak. A kis kutya is lehet jó kutya, és a nagy kutya is lehet jó kutya, mint ahogy mind a kettő lehet rossz kutya is.
Szóval tényleg nem problémázni akartam én sem, csak tudod, úgy beszéltél a yorkikról, mintha vmi patkányok lennének (amúgy én is gyűlölöm, amikor a német juhászom sétáltatása közben hallom a hátam mögött, hogy anyukák mondják a gyerekeiknek, hogy "oda ne menjél ahhoz a farkaskutyához, mert megöl", meg a kiskutyásoktól a "miért nem köti már meg azt a dögöt" kiáltásokat). Csak én megértem mind a két csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!