Hamarosan lesz yorkim. Jótanácsok?
nemsokára lesz yorkim (:
tanácsokat szeretnék neveléssel,táplálással , és minden más kutyatartással kapcsolatos dologban..(:
hát én annyit tudok mondani,hogy itt nálunk az én lábamat nézte ki áldozatul,mert mindig azt támadja:$ a játékot ne vidd vele túlzásba,mert énis ezt tettem és ezért harapdálja a lábamat.azt is hozzáfűzném,hogy nagyon finnyás a miénk.nem mindegy,hogy milyen kaját kap.:)
és nagyon okos.múltkor fent volt az emeleten(elsőnek) és amikor le akart menni,akkor azon gondolkodott,hogy hol lenne a legbiztonságosabb és odament a fal mellé és ottment le.annyira édes volt.:)
köszi a válaszokat (:
a tenyésztő már megvan , mert tavasz óta keresem/keressük a megfelelőt , már beszéltünk is vele , és Karácsonykor lesz meg a yorkim.(kan).
egyéb jótanácsokat is várok (:
basszus miért nem ír senki? :'(
:'(
regisztrálj be yorkis fórumra, ott mindig nagyon szívesen válaszolnak a gazdijelölteknek, és sok hasznos tanácsot kapsz neveléssel, etetéssel stb kapcsolatban. az indexes yorki fórum linkje: [link]
sok sikert a kutyushoz
A nevelését szigorúan kell venni terrier léte miatt fontos viszont h az elő napokban/hetekben ne vidd túlzásba és sokat legyél vele.
Első hetekben azt adj neki amit a tenyésztő is adott akkor és annyit enni, majd csak késöbb szoktasd rá fokozatosan az új "kosztra".
Jó ha előre beíratkozol egy állatorvoshoz h tudd vinni oltásra amint kell.A kutyafodrászt se árt majd vele néha felkeresni, ezt is érdemes előre keresni.
Remélem segítettem valamennyit! Jó kutyázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!