Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyabarátok, ti mit tennétek,...

Kutyabarátok, ti mit tennétek, ha kutyasétáltatás közben a kutyátokra támadna és megölné egy másik kutya ,ahogyan a videón?

jan. 24. 21:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
jan. 25. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:
36%
Legundorítóbb faj a pitbull, betiltanám a tartását. Tudom, nem a kutya hibája, hanem az emberé, mert kitenyésztette, de ugyanezzel a lendülettel ki is kéne írtani.
jan. 25. 16:40
 23/28 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek.
jan. 25. 16:46
 24/28 anonim ***** válasza:
39%
Miért is pontozott le mindenki, mikor azt írtam, hogy újra kötelezővé kellene tenni a szájkosarat? Ennyire kutyab*zi h*lyék járnak ide? Ez lenne az egyetlen dolog, ami megoldás lehetne erre a problémára. Lehet lepontozni.
jan. 25. 17:40
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
7. Én bizony ráesnék teljes testsulyommal, a többit elintézi a gravitáció.
jan. 25. 18:51
 26/28 anonim válasza:
61%
Valószínűleg elborulna az agyam és neki mennek a gazdának. Előző kutyám egy német spicc volt (8kg). Alapból nem volt barátságos más kutyával de sokszor veszekedtem más gazdákkal, mert a kutyáikat póráz nélkül sétáltatták és nem tudtak nekik parancsolni. Kistestű kutyák voltak (bischon, yorkie és társai), de attól még nem szerettem volna, ha össze verekednek. Ilyen meggondolásból japán akitám van, mert meg tudná magát védeni, nagyon barátságos, de amint meglatják kapják fel a kezükbe az elengedett kutyákat.
jan. 25. 21:47
 27/28 A kérdező kommentje:
jan. 27. 15:03
 28/28 anonim válasza:

27# miért nem bszk fejbe a fekete kutyát hogy eszméletét vessze egy ideig? Vagy ha fojtanák?

Ezzel szemben cibálják nyűvik. Soha nem fogja úgy elengedni a prédát.

febr. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!