Kutyabarátok, ti mit tennétek, ha kutyasétáltatás közben a kutyátokra támadna és megölné egy másik kutya ,ahogyan a videón?
A másik pitbull emberre megy:
11
A rendőrség nyomoz egy gonosz kutyatámadás miatt, amelyet a metróban rögzítettek kamerák. Egy pitbull beleakadt az utas lábába, és nem engedte el. Az emberek most azon tűnődnek, hogy az állat egyáltalán miért volt a vonaton.
Metrón szájkosár Nélkül .
A kutyatulajdonost letartóztatták, testi sértéssel vádolják. A gazdával és a kutyával kapcsolatban korábban több feljelentés is érkezett a rendőrséghez.
Valoszinuleg elborulna az agyam es felrugnam a masik kutyat, de utana a gazdajat is. Mondom ezt ugy, hogy amstaffom van, de tudja ha azt mondom "enged", akkor elengedi eles helyzetben is, madarat mar mentettem meg tőle.
De azert az elso videon a kiskutya gazdai sincsenek a helyzet magaslatan, miert szaladgal poraz nelkul, es a gazdi hogy nem vette eszre a kozeledo masik kutyat?
Egyébként a nagy, veszélyes kutyatámadások aránya viszonylag alacsony.
Akinek ilyen jellengû kutyája van, az többnyire tudja, hogy egy ballépés, és nincs visszaút.
Ellenben az ilyen Csöpike jelleg, amit sose vettek kutyaszámba, azok totál idegbetegek, 0 szocializáció, 0 fegyelem, és minden második ilyen.
Csak az a különbség, hogy Csöpike ha megharap, ott nincs ekkora balhé.
De igen, MINDEN kutya tartásához kéne egy alap engedelmességi teszt, mint a kocsikon a kresz vizsga, és nyilvános helyen nem szabadna póráz nélkül lennie.
Bocs, miért kell a kis kutyákat póráz nélkül elengedni???
Közterületen nem kötelező a szájkosár, a póráz igen, a sok kis csivava meg a fszom zsebdög mégis anélkül rohangál, mert a gazdája egy idióta.
És igen, rúgtam már le magamról csivavát, miután nekem jött.
Érdekes, nagytestűtől egyszer nem kellett megvédeni magam, az ilyen kis bagoly-eledeltől meg már több alkalommal is.
18, Igen, ez, ráadásul ha te normálisan sétáltatod a nagy kutyát, odajön a csivava, mit csinálsz? Felkapod a 90 kilós kutyát ölbe, addig amíg a kis s£ggdugót összeszedi a mamája?
A fennt linkelt videóban se lett volna semmi, ha az a bodros fekete-fehér kutya nem lett volna szabadon, és a gazdája figyelt volna rá.
Elozo kutyam rakosan igy halt meg. Megtamadta egy kutya,akivel mar elozoleg osszevesztek maskor mashol. Igszabol altatnom kellett volna mar,ha nem olim meg szegenyt. Nagy fajdalmai voltak. Alig tudott jarni enni.
Azota azert hordok vascsovet,keseket,stb stb. Meg vedenem, nem erdekelne hol harap meg a masik kutya. A kutyam se epp kisdarab vagy diszallat.
En mindig megallspitom mar 50 meterrol,h baratsag vagy harc lesz. Ha ugy latom,nem tudja elhuzni a masik tulaj a kutyajat vagy nincs eleg hely elhuzni,akkor atmegyek a masik oldalon levo jardara. Ezt tanultam a bolcs nyugdijasoktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!