Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát temetőbe be lehet vinni?

Kutyát temetőbe be lehet vinni?

Figyelt kérdés
Tudom, lehet h vkinek morbidnak tűnik majd a kérdésem. Csak érdekel. Kézben vagy pórázon esetleg be lehet vinni?
2010. okt. 23. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elég sok temető kapuján láttam kiírva, hogy kutyát bevinni tilos.

De ha nincs kiírva, én akkor sem vinném be. Az ember azért kell, hogy érezze, hogy mit illik, és mit nem.

Márpedig egy kutyát bevinni a temetőbe...szerintem is bunkóság.

Egy többszörös kutya gazdi

2010. okt. 23. 13:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Úgy látom eléggé megoszlanak a vélemények.

Én még nem voltam kutyával temetőben, de ugyebár jön a Mindenszentek és egyre több helyre kell elmenni temetőbe stb. Nem gondoltam rá h elviszem magammal, de sajnos azt sem tudom h lehetne-e. Ezért tettem fel a kérdést :)

2010. okt. 23. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm pár éve halt meg. Imádta a két kuvaszát. A lány szülinapján a testvére mindig kiviszi a kutyákat. Úgy tudom, még nem szóltak rájuk, de kis település, ismerik őket, talán azért nem. Szerintem ha valaki életében nagyon szerette a kutyáját, akkor érthető, ha a család be akarja vinni. Persze oda pisiltetni, kakiltatni tényleg nem illik, de én nem szólnék miatta senkire, az biztos.
2010. okt. 23. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Az erzsébetibe tudom, hogy be lehet! Többször voltam már a kutyámmal dédimamánál.
2010. okt. 23. 15:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Én vidéken élek :) Biztos h ha én megyek el előbb mint a kutyám, akkor én is meg fogom kérni h mindig hozzák ki hozzám.
2010. okt. 23. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
elvileg nem lehet bevinni! nálunk kint is van a tábla, ennek ellenére, ha odafigyelsz a kutyádra (ne pisiljon, kakiljon a sirokra, mellé se) akkor miért ne??? én is beviszem a kutyámat magammal, apukám kis kedvence volt, lehet, egy kicsit érzelgős, de valahogy úgy gondolom, ha odafigyelek hogy semmi olyat ne csináljon a kutya, akkor miért ne? nálam még nem volt ebből probléma, nem szólt senki...
2010. okt. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!