Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát temetőbe be lehet vinni?

Kutyát temetőbe be lehet vinni?

Figyelt kérdés
Tudom, lehet h vkinek morbidnak tűnik majd a kérdésem. Csak érdekel. Kézben vagy pórázon esetleg be lehet vinni?
2010. okt. 23. 11:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
4%
Nincs ilyen törvény de nem oda való.
2010. okt. 23. 11:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi, csak érdekelt!
2010. okt. 23. 11:46
 3/16 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem! Mit szólnál, ha a hozzádtartozód sírját oldalba pisilné egy idegen kutya??? Ebbe gondolj bele!

Imádom a kutyákat, de tényleg nem oda valók!

2010. okt. 23. 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Van olyan temető, ahol ki van téve a tábla a kapura, hogy tilos. Na azon én egyszer ölben végigvittem a kutyám, mert másképp nem lehetett volna eljutni arra az utcára ahová menni akartunk, senki nem szólt ránk. Van olyan temető ahol nincs kint ilyen tábla, ott már láttam embereket kutyával andalogni, de én is inkább azon a véleményen vagyok, hogy temetőben nem illik kutyát sétáltatni.
2010. okt. 23. 11:49
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Hát, ha bunkó vagy: akkor igen.

De egyébként NEM.

Tilos!!

2010. okt. 23. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem két kistermetű kutyám van, rendszeresen visszük temetőbe ha megyünk, kivéve mindenszentek. Olyankor nem igazán illik. Mi pórázon szoktuk, lány kutyák. A hosszú séta alatt elvégzik a dolgukat így nem pisilnek a sírok mellé... De vannak ölkutyák is, őket kézben is be lehet vinni. A nagytestűeknél meg neveléstől függ. Szóval tényleg figyelni kell, hogy ne ugráljon fel a sírokra, emberekre, ne legyen zavaró a viselkedése.(ugatás, fiú kutyáknál sírra pisilés...)
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem lévő 3 hozzászólóval!
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam h ott akarom sétáltatni meg pisiltetni, kakiltatni! Csak h be lehet-e vinni kézben vagy esetleg pórázon, és azt sem írtam h be akarom vinni. Nyilván nem vagyok akkora paraszt h hagyjam neki h végigpisilje az összes sírt!!! Kistermetű kutyám van, ezért vetettem fel a kérdést.
2010. okt. 23. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Ki van írva h nem de ha berakod a táskádba mert elmész az egyik sírhoz úgy lehet. Am meg ez diszkrimináció h nem mehet be kutya a temetőbe!
2010. okt. 23. 12:21
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Én nem értem miért bunkóság, szerintem nincs benne semmi. Néha ki kell menni a temtőbe, a kutyának meg séta kell, akkor miért ne lehetne egybekötni? Én biztos fogom vinni magammal, ha legközelebb megyek. A dolgát úgyis cska itt a ház előtt végzi.
2010. okt. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!