Rokonom kutyájára vigyázok és elkezdtem félni tőle. Van rá okom? Hogy nyugodjak meg?
Figyelt kérdés
Az ő lakásában maradt a kutya, én jöttem ide. Ismerem a kutyát, nagyon jól megvoltunk mindig, de ahogy úgy léptem be ide, hogy nincs itt a gazdája egyből elkezdtem félni tőle. Talán az volt bennem, hogy nem fog tetszeni neki, hogy a gazdi nélkül vagyok ebben a lakásban, mert így még sose voltam. Nem adott rá okot, de elkezdtem félni, amit sose gondoltam volna. Minden mozzanata megijeszt. Az meg még jobban, hogy tudom, hogy érzi a kutya a félelmet rajtam és csak hergelem ezzel. Máskor az ölemben alszik, itt van köztünk mindig és soha nem volt bennem ilyen érzés, mert ugye itt volt a gazdàja, engem ismer a legjobban rajta kívül azért bízta rám és nem gondoltam, hogy alkalmatlan leszek a feladatra, de sajnos az vagyok. Tudok javítani a helyzeten vagy rontsam el a rokonom utazását azzal, hogy közlöm vele, hogy én ezt nem tudom csinálni? Közepes testű pitbull keverék, de mindigis egy bújós kisbaba volt. Nem adott okot arra, hogy féljek tőle. Meg fog támadni ha érzi a félelmem vagy “csak” szorongást vàlt ki belőle? Mert ha tudnám, hogy emiatt nem jön nekem akkor lehet le tudnék higgadni és elmúlna ez az egész. Van olyan, hogy a kutya támad azért mert a gazdája nélkül más van a lakásban? Attól függetlenül, hogy jól ismeri az illetőt2024. jan. 15. 20:17
21/22 A kérdező kommentje:
Így utólag visszagondolva nevetséges volt, amit csináltam, majdnem kimenekültem a lakásból a semmi miatt, tök jól megvagyunk. Idős már, 90%-ban alszik a helyén, néha bandázhatnékja támad, olyankor jön mindenhova utánam, és követeli a simit, de ha az megvolt akkor megy vissza aludni. Eszik, iszik, nagy séták is megvoltak. A kanapén szívesen alszik a lábamon is. A franciaágyra nincs felengedve, oda most se próbált feljönni, szóval tartja a szabályokat. Őt egyáltalán nem érintette meg ez a kis változás. Mondta a gazdija is, hogy egyedül bedepizik, de ha van vele ismerős akkor nem lesz gond. Én fújtam fel nagyon.
2024. jan. 17. 00:43
22/22 anonim válasza:
Örülök, hogy minden jól alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!