Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék gyorsan olcsó...

Hol tudnék gyorsan olcsó Furminátorhoz jutni Budapesten? Mik a tapasztalatok? Tényleg olyan jól működik, mint ahogy mondják?

Figyelt kérdés
A regisztrációs oldalak nem érdekelnek, mint vatera, vagy teszvesz. Félhosszú szőrű 20 kg-os kutyára lenne, melyik méret? S? M? L?
2010. okt. 22. 15:37
1 2
 1/11 LadyLoss ***** válasza:

Szia!

Én gyorsan hozzá jutottam, bár nem olcsón, a Freshnapf-ban, de hát én lusta is voltam keresgélni.

Viszont azt el tudom mondani neked, hogy tényleg olyan jó mint mondják. Két main coon-om és egy skótjuhászom van!

A szőrrel többé nincs gond a lakásban. Annyi szőr kijön egy alkalommal, hogy egy párnát meg lehetne tölteni vele.

Én vedlési időszakban szoktam gyakrabban használni, egyébként csak ha indkolt, mert elég rendesen megkopasztja az állatokat.

Szóval csak ajánlani tudom!

Üdv

2010. okt. 22. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be, mert egyszerűen levágja a fedőszőr végét is. Mintha pengével mentem volna vele végig.
2010. okt. 22. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:

én is a fressiben vettem 9ezerért. elvágja? hát én teszteltem a hajamon, huzgáltam a tincseimen, semmit nem vágott le....

és marhajó, nem hullik a szőre, nem szőrös a lakás. egy fél zsák szőrt szedtem ki a beaglemből. csak ajánlani tudom. én is foghuzva fizettem ki, de megérte, és kaptam ajándékba furminator szárazsampont, aminek marhajó az illata

2010. okt. 22. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
ja és az én kutyám 13 kg, a legkisebbet vettem, és pont jó.
2010. okt. 22. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekünk nagyon nagyon bevált.

Itt keresd Réka&Gézit:

[link]

2010. okt. 22. 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy a vatera és társait, miért vetetted el? Volt valami rossz élményed? Csak azért kérdezem, mivel én is ilyet szeretnék venni, és ott jóval olcsóbban hirdetik!
2010. okt. 22. 23:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a hozzászólásokat!

- Igen az aukciós oldalakon való vásárlásról eddig csak negatív tapasztalataim vannak.

- Keresgéltem olcsó Furminátor után a hétvégén és végül az expressen találtam olyat, ami állítólag azonnal átvehető.

[link]

Elég jó áron van, ennyit még talán megér, ha tényleg annyira jó (M-es 3990-ért) egyébként van minden méretben.

Fel is hívtam, most beszéltem a lánnyal és még ma mehetek is érte. :) Már alig várom, hogy kipróbálhassam. Majd megírom, hogy mik a tapasztalok. Üdv!

2010. okt. 25. 13:02
 8/11 A kérdező kommentje:

- Megvettem a Furminátort!!!

Az eladó lány nagyon kedves és pontos volt, csak ajánlani tudom. Aminek kifejezetten örülök, hogy, nem kellett sem regisztrálni, sem várni napokat, felhívtam és tényleg pár óra múlva a kezemben volt. (ha kell a száma, szívesen megadom)

Alig vártam, hogy hazaérjek és "nekiessek" a kuytának.

Ez a fésű tényleg szuper. Annyi szőrt szedett ki, mit még soha semmi. Gyönyörű fényes és selymes lett utána a szőre, olyan mintha megfürdettem volna, na jó, azért a kutyaszag, az nem tűnt el :).

Azt biztosan állíthatom, hogy a furminátor NEM VÁGja le a szőrt!!!!!...én is kipróbáltam a hajamon, illetve a kiszedett szőrcsomót is alaposan tanulmányoztam, és levágott szőrnek semmi nyoma, és hajam sem lett rövidebb:)

Engem meggyőzött,a kutya is tűrte, és örülök, mert nem kell többet kutyafésűre költenem.

2010. okt. 26. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Én vagyok a "vaterás" válaszoló. Örülök, hogy bejött termék, és megosztottad velünk a tapasztalatodat. A belinkelt hirdetést én is megnéztem, az ára nagyon szimpatikus, az ottani telefonszámra gondoltál, vagy van másik esetleg? Én csak a jövő héten (sajnos) tudok érte menni. Az üzlet pontosan hol található (VI.ker.?)? Látod te voltál, aki érdeklődött, és mégis sokunknak te voltál a segítségére! Köszi és szép napot!
2010. okt. 26. 14:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát igen, aki keres, az talál, szokták mondani :)

Igen az a szám az ami a hirdetésben is van.

Nincs üzlet, a lánnyal tudsz egyeztetni helyszínt és időpontot, elég sok kerületet, illetve helyszínt mondott a találkozásra, én az oktogonon találkoztam vele.

Remélem, hogy neked is beválik majd...ha majd megvetted, írd meg te is a tapasztalatod, kíváncsi vagyok :)

Üdv!

2010. okt. 27. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!