Mit vigyek neki? Kirándulni megyünk holnap a kutyámmal. Kb 10-12 km-es gyalog túra . Sok sok kutya és gazdi. Mit kell vinni egy ilyen kirándulásra?
Nem szemétkedni akarok de milyen gazdi lehetsz ha ennyit sem tudsz hogy mit vigyél neki.
Ezek szerint még sosem vitted el sehova.
További szép napot!
egész napos kirándulásra ami reggeltől estig tart még nem vittem. mert több helyen megállnak a kutyák egymással játszani és nem siketünk haza.
Arra gondoltam hogy kell-e neki kaja a vízen kívül.
nagyon szar gazdi vagyok mert amikor beteg volt én táppénzen voltam és egész nap vigyáztam rá cumisüvegből tápláltam.... a legszemetebb gazdik egyike vagyok!
Kaját nem kell. Egyébként se túl jó, ha evés után rohangál.
Max jutalomfalatot, ha esetleg valamit akarsz közben gyakorolni vele. De ha nem, elég a víz.
Kullancs elleni védekezést ne felejds.
Hol kirándultok?
én a 4 hónapos német boxeremmel a rétre szoktam kimenni ami nincs messze, jó nagy rét de csak az elején szoktam lenni.De én még ilyenkor is viszek egy táskát,a labda miatt is amivel játszunk a réten..meg szoktam bele egy tálat meg vízet,azt kiöntöm neki,és ha szomjas akkor iszik.
Egyébként,a bunkó válaszolónak azt üzenem,hogy nem minden kutyát kell egyész napos kirándulásokra,és nem mondta a kérdező hogy nem vitte még sétálni...az én kutyummal is csak sétálok..de neki bőven elég az udvar is még mert elég nagy!
kullnacs ellen egesz evben vedve van most ra is erositettem mert hogy erdobe megyunk.
Szerencsre tud uvegbol inni nyaron a melegbe megtanult :)
Van neki egy 10 mes poraza is meg kicsi is minden :)
nem ismer egy kutyust sem akikkel megyünk en se ismerek senkit a neten hirdettek es csak ugy csatlakoztunk...
lathatosagi mellenyt is viszunk neki :)
meg juti falatot... de nem sokat :)
Koszi a normalis valaszokat!
Hetente tobbszor setalok vele nagy az udvar de ilyen hosszu uton nem voltunk meg nem tudom hogy fogja birni... kivancsi leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!