Miért csinál ilyet a kutya? Sokáig pisil egy helyben!
Figyelt kérdés
5 éves fiú kutya, kistestű.
Eddig mindig csak jelölve pisilt séták során. Pár hete azt csinálja, hogy megáll egy fa tövében és fél-egy percig csak kicsorgatja ami benne van. Sosem csinált előtte ilyet.
Egyébiránt nincs semmi baja. Állatorvosnál is volt 1,5 hónapja, egészséges.
2024. jan. 1. 11:48
1/3 anonim válasza:
Egyre többször én is ezt csinálom, közel 50 f, prosztata baj.
2/3 anonim válasza:
Ha séta elején csinálja akkor nem gond, nagyon tele lehetett a húgy holyagja és egyszerre ereszt ki többet.
Nekem is van mikor a kanom az első fánál áll és sokat pisil máskor meg jelölget,de tudom,hogy akkor több idő telt a séták között vagy többet ivott stb.
Viszont séta közepén végén érdekes jelenség.
De egy prosztata UH-ra lehet érdemes elvinni meg egy vérképet nézni,csak hogy rendben van -e
3/3 anonim válasza:
Örülj neki, hogy legalább pisál. Megőrjítettek a kan kutyáim, hogy ahányszor hoztak javítanivalót, leraktam a műhely előtt, és egyből lepisálták. Intézze el a dolgát reggel, mint én, ne tartogassa poénból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!