Állatorvost bunkóság 12-13 óra között hívni ha a kutya nincs életveszélyben, csupán beteg?
Ha én lennék az állatorvos hívhatnál nyugodtan, nem lennék mérges viszont az is tény, hogy ilyenkor általában ebédelnek.
Egyébként most az egyik helyi állatorvos felajánlotta, hogy a mai napon 24 órán keresztül hívható a tűzijátékok meg petárdák miatt. Ha kell házhoz jön éjjel kettőkor is szóval nagyon rendes :))
Ha neked is ilyen állatdokid van akkor fixen nem fogja zavarni.
4
Nem, nem jelent, és az ilyenek miatt találták ki az ügyeleti díjat (ami már 20.000 Ft), mert a te meg a hozzád hasonlók úgy gondolják, hogy minden sz.rral lehet ugráltatni az orvost.
#6 Istenem, ez szörnyű 😭
Ráadásul karácsonykor, nem lesz mostanában boldog karácsonyotok, mert mindig a halálának évfordulója fog eszedbe jutni, nagyon sajnálom 😭
Őszinte részvétem 😭😭😭😭😭
6
Sajnálom, akkor alálőttem.
Én egy megyei jogú városban élek a Nyugat-Dunántúlon. 2010-2015 között az ügyeletes állatorvoslás az állatkórházban teljesen ingyenes volt.
Bármikor hívtad éjjel, akkor elbírálás alapján bement a rendelőbe, ellátta az állatot és tulajdonképpen csak a gyógyszerelést kellett kifizetned.
Aztán 1x kifüggesztettek egy táblát, hogy (akkoriban) 15.000 forint az állatorvos beutazása az állatkórházba és mellette le volt írva, hogy 10/9 alkalommal FELESLEGESEN rángatták be az orvost és hazudtak az állat állapotáról. Magyarul szándékosan rosszabbnak írták le, csak hogy mindenképpen bemenjen az orvos.
Szóval ezért van az, hogy már mindenhol fizetős lett ez is, az olyan emberek miatt, akiknek a kisujjad nyújtod, de az egész karod kell... De teljesen megértem őket, mert az emberek többsége egy igazi böszme barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!