Abban az egyben igaza van a kérdezőnek, hogy a kutya nem ember, és én se bírom, mikor “kisfiamnak” , “szerelmemnek” nevezi valaki, ez szerintem beteges.
Amúgy viszont csak provokáció a kérdés, kár válaszolgatni rá.
Kedves utolsó. Látom valami nagyon okosat akartál írni.
Az ember az inteligenciájával emelkedig ki az állatvilagból és válik az együgyü buta kutyák kizsákmányoló urává. Ja bocs, vagyis a falka alfájává.
A szomszédomnak most pusztult el a 14 éves beagleje, előtte 15 évesen a labradorja, 10 emeletes panel.
Ismerősömnek szintén beagle, szintén tömbház, 16 évesen halt meg a kutya, 13 évesen a németjuhász.
Kertes házas ismerőseim egyre többen nem hagyják kint akutyát, mert pár évesen lemérgezték őket vagy kiásta magát a kertből és elveszett, elütötték, egyik se volt 10 éves sem. Azóta hiába kertes ház, ők is mind bent tartják a lakásban az új kutyáikat.
Nekem 15,5 éves volt az egyik kutyám, nemrég halt meg, a 17 éves tacskó keverék pedig épp itt fekszik az ágyam mellett a saját ágyában.
És van még egy csomó 13+ éves kutya a környéken, akikkel napi szinten találkozunk, mind bent élnek a gazdival a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!