Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy közepes méretű kutya...

Egy közepes méretű kutya mennyit él fogságban?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 10:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%

Abban az egyben igaza van a kérdezőnek, hogy a kutya nem ember, és én se bírom, mikor “kisfiamnak” , “szerelmemnek” nevezi valaki, ez szerintem beteges.

Amúgy viszont csak provokáció a kérdés, kár válaszolgatni rá.

2023. dec. 26. 13:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A kutya nem ember, ez tény. Nem egy faj vagyunk. Viszont ha belegondolsz az ember is állat, még hozzá emlős :D rendszertanban 3 ország van: gombák, növények és állatok szóval kizárásos alapon az ember is állat, mivel se gombák, se növények nem vagyunk :P
2023. dec. 26. 14:24
 23/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Látom valami nagyon okosat akartál írni.

Az ember az inteligenciájával emelkedig ki az állatvilagból és válik az együgyü buta kutyák kizsákmányoló urává. Ja bocs, vagyis a falka alfájává.

2023. dec. 26. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a házba zárt kutya tovább él, mivel sokkal kisebb eséllyel kap el betegséget vagy sérül meg. Jellemzően hamarabb is észreveszik ha valami baja van mivel állandóan látod.
2023. dec. 26. 18:12
 25/25 anonim ***** válasza:
86%

A szomszédomnak most pusztult el a 14 éves beagleje, előtte 15 évesen a labradorja, 10 emeletes panel.

Ismerősömnek szintén beagle, szintén tömbház, 16 évesen halt meg a kutya, 13 évesen a németjuhász.

Kertes házas ismerőseim egyre többen nem hagyják kint akutyát, mert pár évesen lemérgezték őket vagy kiásta magát a kertből és elveszett, elütötték, egyik se volt 10 éves sem. Azóta hiába kertes ház, ők is mind bent tartják a lakásban az új kutyáikat.

Nekem 15,5 éves volt az egyik kutyám, nemrég halt meg, a 17 éves tacskó keverék pedig épp itt fekszik az ágyam mellett a saját ágyában.

És van még egy csomó 13+ éves kutya a környéken, akikkel napi szinten találkozunk, mind bent élnek a gazdival a lakásban.

2023. dec. 26. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!