Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kis foxi bírná ezt? 😔

Egy kis foxi bírná ezt? 😔

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm Heves megyében él, és van egy 2 éves foxija akivel nem úgy bánik ahogy kéne és le is akar mondani róla. Én szeretném ha ennek a kiskutyának jó élete lenne, ezért úgy döntöttem elszeretnék menni érte kocsival. A "gazdiával" beszéltem, ő szó szerint örül hogy megszabadul tőle. Én Baranya megyében lakom, a kutyus Heves megyében van amit már fentebb is íram. Szerintetek bírná ezt az utat?
2023. dec. 8. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Te hány éves vagy? Mi a spermámért nem bírná ki..., már ha nem a kocsi után akarod kötni?
2023. dec. 9. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem lesz semmi baja, az első kocsizós élménye is pozitív lesz, mert egy jobb helyre megy.

Én a "megfogom, berakom, viszem" módszer híve vagyok, 3-4x elviszed így a kutyát sétálni, utána magától fog beugrani a kocsiba. Itatni, pisiltetni szerintem felesleges egy két-három órás úton és iszonyú veszélyes is egy idegen kutyával forgalmas utak mentén kiszállni a kocsiból.

2023. dec. 9. 00:07
 13/16 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
23%
Az épp leszakadófélben lévő méhfalamnak több esze van. Egyáltalán hogy jut eszedbe hogy meghalna csak mert berakod a kocsiba?
2023. dec. 9. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Szarban van, meg kell oldani, pont.

De ugyan olvasd el újra #5 és #6 válaszát. Te, a vadidegen berakod az autódba a bevallottan elhanyagolt, vélhetően rosszul szocializált kutyát. Ne számíts arra, hogy majd mosolyogva elautóztok a naplementébe, hanem legyél felkészülve a kevésbé cuki helyzetekre is:

- sugárban hányik

- visít

- harap

- menekül stb.

Aztán ha nincs gond, akkor örülünk.

Arra is legyen terved , hogy mit fogsz vele kezdeni otthon. (Biztonságos kuckó, stresszmentesítés, állatorvos, tréner stb.)

2023. dec. 9. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mindeképpen szereznék egy boxot.

Nem tudom pórázhoz van e szoktatva vagy nincs,de előtte elvinném egy kicsit sétálni,vinni jutifalatot,játékot. Kicsit bizalmat építeni. Legalább látod,hogy dolgát is elvégzi. Aztán be kell rakni a boxba. könnyen takarítható ha hányna,fosna.

Ha nincs nyakörvhöz, pórázhoz szoktatva én nem venném ki a boxbol csak már otthon, nem az út mellett vagy pihenő helynél kéne szórakozni a kutyával,hogy próbálja kitépni magát a pórázból,nyakörvből,mert életébe nem volt rajta mondjuk.

Ha kocsihoz sem volt szoktatva nyilván ez az egész egy stressz lesz neki,de ez van.

Jól írta az egyik válaszoló,hogy mentett kutyákat is beraknak boxba és utaztatnak pár órát is akár.

Papírtörlő,víz,sanytól vagy vmi legyen nálad, plusz törölkölkőzök. ha tényleg útközben lenne hányás,fosi

2023. dec. 9. 19:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Fozz neki husokat. Vidd a kajat magaddal. Akkor nsgxon szimpazikus leszel. Vizet is itatotalkat is.

Porazt nyskorvet is veigyel. Egy felugyelo embert aki vegig babusgatja bedzel hozza stb. Ha nincs ilyen akkor marad a box vagy kutya ules.

2023. dec. 10. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!