Ellentétek kutya kérdésben, áthidalható?
Nagy kutyás vagyok, állatmentő, ideiglenes befogadó, kutyabolond. A párom is szereti a kutyákat de nem ennyire. És most hogy kezd elmélyülni a kapcsolatunk egyre több nézeteltérés van e téren. Neki a kutya csak kutya, kint a kertben a helye, őrizze a házat, kutyálkodjon és ennyi.
Én meg próbálom tiszteletbe tartani hogy az én rajongásom már szinte beteges, nem szabad másra rákényszeríteni ezt, de azért rosszul vagyok az ilyen hozzáállástól. És elég gyakran keletkezik köztünk mostanában feszültség emiatt. Hogy túl sokat foglalkozom velük, mért nem töltöm hasznosabban az időmet, ezek csak állatokat mit kell annyit lelkizni, meg ez az állatmentősdi is idő pocsékolás, tegyem hasznossá magam...
Mit gondoltok van esélye egy ilyen kapcsolatnak?
ha ráhagyom a morgolódást végül is nem akadályoz semmibe, csak engem bosszant ez a primitív felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!