Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ellentétek kutya kérdésben,...

Ellentétek kutya kérdésben, áthidalható?

Figyelt kérdés

Nagy kutyás vagyok, állatmentő, ideiglenes befogadó, kutyabolond. A párom is szereti a kutyákat de nem ennyire. És most hogy kezd elmélyülni a kapcsolatunk egyre több nézeteltérés van e téren. Neki a kutya csak kutya, kint a kertben a helye, őrizze a házat, kutyálkodjon és ennyi.

Én meg próbálom tiszteletbe tartani hogy az én rajongásom már szinte beteges, nem szabad másra rákényszeríteni ezt, de azért rosszul vagyok az ilyen hozzáállástól. És elég gyakran keletkezik köztünk mostanában feszültség emiatt. Hogy túl sokat foglalkozom velük, mért nem töltöm hasznosabban az időmet, ezek csak állatokat mit kell annyit lelkizni, meg ez az állatmentősdi is idő pocsékolás, tegyem hasznossá magam...

Mit gondoltok van esélye egy ilyen kapcsolatnak?

ha ráhagyom a morgolódást végül is nem akadályoz semmibe, csak engem bosszant ez a primitív felfogás.

2010. okt. 20. 22:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk az is kérdés, hogy hogy áll majd egy mentvényedhez. Mondjuk ha hazaviszel egy kisebb kutyát, vagy ha éjjel felkelsz hozzá, vagy állatorvoshoz kell vinni, akkor mit csinál? Ha otthon van nálad épp egy ideiglenes, de te nem tudsz otthon maradni, mert épp vizsgázol, vagy dolgozol, hajlandó lesz pl. megsétáltatni? Nem fogja bántani? Ameddig csak morcog, de megcsinálja, nincs gond. De ha mondjuk nyitvahagyja a kertkaput, mert az csak egy kutya és önsétáltathatja magát - az már viszont felelősség. Én nem mondanék le a helyedben erről a hobbiról, mert hasznos és segítesz vele másokon, a kutyákon, és szerintem egy pasi miatt feladni valami önzetlen jó cselekedetet, az nem jó dolog.
2010. okt. 21. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!