A te kutyád tud/szokott segíteni a ház körül?
Mit, mennyire hasznos?
Az enyém nem egy vakvezető kutya, de tök jó, mikor viszek ki valamit, és tele a kezem, és nem tudom kinyitni az ajtót, akkor Ő kinyitja.
Kérdező, te vak vagy?
Merthogy vakvezető kutyád van...
perszee nagyon segitőkész 10 hónapos kölyökkutyám van...tacskóó
imád ugrálni,futkozni és labdázni...olyan aranyosan befut a két bokám közé és elejtet :D az valami csodálatos
Aranyos kis epizódot írtál le :)
Nekem egy labi keverékem van, nagyon okos.
Van egy jellegzetes ugatása, amivel az ügyfelek érkezését jelzi, olyan mély, kapkodó ugatás, azt szoktam mondani, agyvérzést fog kapni, annyira ideges...És foglalkozik a gyerekekkel, akik az udvaromba jönnek, hagyja magát nyaggatni :) Elkergeti a betolakodó kutyákat, nem kapja el a betévedt tyúkokat, és amikor velem ordibálnak, ő beszáll a buliba mellettem.
Mint testőr, házőrző, és babysitter nélkülözhetetlen :)
Jó kérdés...és most jön az, hogy aki a haszonért tartja a kutyáját, az nem is szereti őt? Csak mert ez duplán sem igaz.
18:54-es! A kérdező direkt kiírta, hogy NEM VAKVEZETŐ KUTYA , de kinyitja az ajtót!
A kérdésre válaszolva nekem 3 kutyám van, 2 tacskó és 1 nagyobb testű (játszótéri keverék XD) és a kicsik istenien tudnak ásni :D a nagy pedig sokkal okosabb, neki van egy kis kengyele, amire rátesszük a vizes edényt (kis fonott üveg) és ha apa megkéri, elmegy neki vízért. :)
(apukám kerekesszékes) :(
Bocsi, igazad van!
Nos, a mi kutyáink is segítenek a ház körül -- mindig ugatnak, ha jön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!