Westie kutya tartása kb mennyi idő, pénz?
Sziasztok.
Tudom, hogy a kutyák helye nem panelben van.
De ha úgy adódna.. mennyire társaságkedvelő, mennyire találja fel magát egyedül? Mennyi a mozgásigénye? Napi 2x elég lenne levinni? Mennyit eszik, iszik? Mennyire finnyás kaja szempontból?
Milyen gyakran kell "szépiteni" vinni, bundát vágni?
Biztos vannak oldalak, ahol irnak ezekről, de személyes vélemények, tapasztalatok érdekelnek 😎😊😍
Valoszinuleg a “mamiknal” (de csak azoknal, akik nem viszik ki gyakran!) ossze-vissza hugyozik a kutya a lakasban. Szerintem ez abszolut undorito es nem kovetendo pelda.
Merthogy 1 vagy 2 seta eseten biztosan nem birnak ki egy napot.
Egyebkent a volt szomszedom 80 eves kora ellenere is kiment anno haromszor-negyszer a kutyaval setalni, ez tartotta fitten szerintem.
Lakás kutyát napi 3x le kell vinni !
Westie egy pörgős mindenlében kanál kutya, terrier tehát pörög ha unatkozik akkor feltalálja magát persze, megrágja a tapétát szét szed egy két dolgot.
kozmetika 1,5-2havonta ajánlott.
Nekem egy 23 kgos wheaten terrierem és egy havanese-m van lakásban.
Reggel 7:25 kor megyünk le és 8:10 környékén érek fel velük, a terrier fél órát fixen póráz nélkük van ,sokszor találkozunk más kutyásokkal így tud rohangálni,ha nincs más kutyás akkor feladatozunk,megkerültetek vele fákat,fel kell ugornia vagy át ugornia valamin stb stb.
17-18 óra között szoktam haza érni, cipő és kabát csere.
aztán 40-60 percet lent vagyunk,most már sajnos csak pórázon,hogy sötét van. Előtte 1-1,5 óra szabadon a parkban,erdőben. Sötétben sajnos ez off.
Lefekvés előtt 23 óra körül még leszaladok velük egy 10 percre.
Hétvégén pedig reggeli séta 1 óra, délután futtatóba megyünk vagy kirándulni stb
Télen a havát kirándulni ,futtatóba nem viszem,mert öreg 12,5 éves.
Nekem itthon csak alszanak a kutyák,megszokták a rendszert,nincs felesleges ugatás,rongálás és stb.
Az meg ne legyen indok,hogy a nénik nem viszik annyit, meg cáfolom,mert a környéken tiszteségesen sétálnak naponta többször is, főleg mert nyugdijasok,ráérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!