Ez lehet bélelzáródás?
Ha az én kutyám lenne, én elvinném egy másik dokihoz is. Másik orvosi vélemény sosem árt - hátha ő észrevesz valamit, amit a másik doki nem.
Ha nem annyit ürít a kutya, amennyit szokott, az bizony gyanús.
Ha jó a kedve és étvágya is van én nem vinném sehova.
Esetleg adj neki egy kis olajos halat vagy valamit, ami kicsit lazíthat a székletén.
Ha bélelzáródása lenne nem enne, és nem lenne vidám.
Ha két napig nem ürít, megfelelő mozgás mellett sem, akkor bőven ráérsz aggódni, de olajos semmit ne adj neki, ami meghajthatja, bélelzáródás esetén ugyanis az erőlködéstől bélrepedés alakulhat ki.
Ha látod erőlködni, de nem jön ki semmi, az biztosabb jele annak, hogy baj van, vagy ha megint rossz lesz a kedve.
Volt belelzarodasa a kutyamnak. Fel volt fuvodva a mellkasa hasa. Fekudni nem tudott jarkslt fel ala.
Adj a kajaval meghamozott kimagozott almat neki . Sz meg a csontot is felmarja es a csont okozta belelzsrodast is megszunteti.(tapasutalat.)
5-os vagyok. Amikor annyira elorehsladott a belelzarodas,h mar felfuvodik es nem tud lefekudni,akkor a mutet segit.
Ha a szekletet figyeled es 1 slkalmat elmarad a szokasostol (nsluk napi 2-3x kakil. )Akkor segit az alma.
5-os vagyok. Jo,hogy segiteni akartam a vslos hashnos valaszommal es nullara lettem pontozva.
Ide se irok tobbet. Menjetek akkor orvoshoz feleslegesen es fizessetek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!