A kutya vattát nyelt le,4× hányt. Nyáladzik (amúgy nem szokott),nyugtalanul fekszik. Megtapintottam a hasát, feszes,fáj neki,mert sír. Bélsár alig jött ki,és vékony. Büfög is. Bélelzáródásra gyanakszom,mik a további tünetek,mikor kell dokihoz menni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 19:30
1/53 anonim válasza:
Minnél hamarabb, vagy legalább hívd fel őket, ahová jársz.
3/53 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést, a lehető leghamarabb állatorvos. Ha van lehetőséged még most ügyeletre, ha nincs akkor holnap reggel.
5/53 anonim válasza:
azt se tudjátok hl lakik.. agey vidéki kis faluban ahol már tömegközlekedés sincs pl nem oylan egyszerű elvinni dokihoz , főleg ha kocsijuk sincs.
6/53 anonim válasza:
A belelzarodasba bele pusztul a kutya, akárhonnan is el kell vinni orvoshoz.
7/53 anonim válasza:
5.és most mi van? várjanak míg szerencsétlen kutya szenved?..nem egy nagy ördöngősség orvost hívni bárhol is laksz..
8/53 anonim válasza:
Hogyhogy mikor? Most. Pakold, induljatok.
9/53 anonim válasza:
szerintem ezt a kérdező is tudja. de nyilván nerm ide írna ha lenne módja most elvinni
10/53 anonim válasza:
Ha nincs kocsi lehet taxizni. Ha nem kerül sürgősen orvoshoz, elpusztul! Szegény szenved, te meg csak nézed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!