Whippet kennelek, ahol a következő fél évben lesz eladó kutya?
Pontosan, ahogy az utolsó írja.
Kis kérdezőcske, írjàl bártan, nem fogsz kapni.
Es hidd el a tenyésztő is meg fogja kérdezni, mire kell, miért ezt a fajtát választottátok. Ha vele is ilyen kis osotbenkó modjara fogsz beszelni, akkor sztem ne is faradj azzal, hogy irsz nekik. :)
Es mint mondtam, te irhatsz nyugidtan, de nem fog veled szobaallni. Ugyanis egy nagykorúval tárgyal az adásvétel tárgyát képező kutyáról. :)
Whippet centerbe lépj be. Ott jelenleg is raktak fel tenyésztők még elérhető kölyköket, illetve lesz alom ami 2 hét múlva születik majd egy másik tenyésztőnél.
Ha sportra szeretnél kutyát akkor kennelek:
pálya: Dévaj 1976, Alag-dombi, Dreamreacer, Vakvágta, Bunny's Destiny (itt talán még van egy szabad kölyök)
coursing: Avantgarde Runner, Imladris Indil, Mad Sonic, Tisza-parti Szélvész
kiállításra vagy hobbira: Drekos (itt lesz hamarosan alom), Hungarian Diamonds (csak kiállítás), KanyarMíves Lator, Red Rodeo, Russian Fata Morgana (kiállítás, bár itt a tenyésztőnek elég fura elképzelése van a standardról), Sajó Aranya (talán még van elérhető kölyök), Streamlined Keep-Fit (Szerbiában él, de magyar tenyésztő, itt is láttam még kölyköket), Tegár kapitány, Unique Gemstone (még van elérhető kölyök), Wind of Golden Danube (itt is van még kölyök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!