Van itt olyan aki allergiás a kutyaszőrre és mégis van kutyája?
5 kereszt lett a teszt
palotapincsi keverék,benti kutyus
Aerius-t szedek én is + nasonex orrspray
Az az 5 kereszt sok, nekem csak 3. Azt hiszem kipróbálom ezt a gyógyszert! Amiket szedtem nem volt jó, pedig vagy 3-4 félét kipróbáltam! Jelenleg nincs kutyám, most fogok venni.
58%-os és amikor szoktattad a szervezeted, nem fulladtál, nem voltál nagyon rosszul?
Egyébként, ha csak simizek egy kutyát nem nagyon jön ki, de ha nyalogat akkor igen, a bőrőm is kipirosodik. :s
De azt is észerevettem, hogy rövid szőr és hosszű szőr között is van különbség, legalábbis nálam, a hosszú szőrt rosszabbul bírom, ez mitől lehet?
Sokan azt mondják, hogy aki allergiás ne vegyen kutyát, de én ezt elképzelni se tudom! :)
nekem 3 kereszt lett, cane corsonk van, de nem lakásban...
ha vele vagyok, a szájpadlásom nagyon viszket, de Ő fontosabb ennél nekem ...
13/f
Nekem olyan allergiám van, olyan az állatszőrTŐL nem csak tüsszögök meg folyik az orrom, hanem a kezem is nagyon viszket ha megsimázom.
Olvastam, hogy sokan vettek úgy kutyát hogy allergiásak voltak, és hogy idővel hozzászokott a szervezetük.(sok idő után).
De olyat is olvastam, hogy vannak bizonyos "antiallergén" kutyák. pl: bolognese,yorkshire terrier,uszkár.
Nos, vettünk egy uszkárt 4 hónapja, és wáááááá nulla allergia!!! Csodálatos érzés nem gondoltam volna hogy ilyen van! De a többi kutyára ugyanúgy allergiás vagyok.
Szóval az ilyen anitallergén kutyák közül nyugodtan választhatsz.:)Igaz drágábbak is:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!