Ha csak egy minimálisan vagyok allergiás a kutyaszőrre akkor se lehet kutyám? Amikor kutyákkal érintkezek akkor nincs semmilyen tünetem (igaz hosszútávon még nem voltam kutyákkal)!
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 19:27
1/7 anonim válasza:
Szia!Nekem is van kutyám és én is allergiás vagyok rá!allergiás csoportom száma:1
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem is 1 asszem.
És neked vannak tüneteid?
2009. júl. 18. 19:54
3/7 anonim válasza:
Én is allergiás vagyok a kutyaszőrre, mégis van kutyám. Néha tüsszentek egyet kettőt, és ennyi. Azt is max nyáron.
4/7 anonim válasza:
Az allergia természete olyan, hogy ha most kicsit vagy allergiás, és lesz kutyád, akkor valószínűleg fokozódni fog.
Ha még ezt is figyelmen kívül hagyod majd - akkor egy idő után bele is halhatsz. Nem kötelező, de előfordulhat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen én is ettől félek hogyha lesz fokozódni fog:S
2009. júl. 18. 21:17
6/7 anonim válasza:
Szia!Nekem nincs tünetem! Először menhelyen legyél önkétes és,ha nem lesz semmi baj,akkor lehet kutyid én így csináltam!
7/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy kérdezek. Végül mi volt? Ha udvaron lesz a kutya, és 4-es szinten allergiás rá valaki, akkor lehet sima kutyája, vagy már nem ajánlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!