Injekció utáni púp? Mennyi idő alatt kellene elmúlnia?
Figyelt kérdés
Előző hét kedden fogkőleszedése volt, úgy tudom, akkor is kapott injekciót, az előtti kedden pedig veszettség+kombinált oltást.
Korábban is volt, hogy púpja lett, akkor fájt is neki, már ha simogattam, felüvöltött. Pár napja észrevettem, hogy megint lett púpja, de most nem reagál rá, simán nyomkodhatom.
Injekció után mennyi idő, hogy elmúljon? Mikortól vigyem állatorvoshoz, ha nem múlik?
2023. okt. 19. 23:00
2/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy infuziot kapott műtét közbe? Az én kutyámnak akkor volt olyan a lába és par napon belül felszivodott,
3/3 anonim válasza:
Kb. 1 hét. Azaz ha előző kedden volt, annak már el kellett volna múlnia. Ha keddig nem múlik el, akkor vidd vissza a dokihoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!