4 èves kan labradorom az udvarban eddig rengeteget rohangalt, ásott, most elkezdtem kocogni, es hoztam magammal, de 10-20 perc sèta/kocogás után teljesen elfárad. Hogyhogy ilyen jeveset birja?
Szomszedom nosteny labradora is detto ugyanez
Èn rajtam mèg csak epphogy megindul a víz, de a kutya sokkal sokkal fáradtabb.. miert?
En sem vagyok kulonosebben edzesben
A kerti lét nem helyettesíti a sétát. A kutya rohangálhat, áshat (ez amúgy sokszor az unalom jele - nincs lefoglalva, megteszi hát magának) de nem fogja kielégíteni a saját mozgásigényét.
Mintha egy lakásban élnél, ahol néha mászkálsz, esetleg táncikálsz a kedvenc zenédre, de sosem mész ki onnan. Aztán olyan négy év után végig kéne párszor kocognod az utcán. Garantáltan zihálnál már a táv felénél, mert nem vagy hozzászokva.
4 éves kutya és max az állatorvosig hagyta el a börtönt??
Szegény jószág.
Remélem, mostantól felelős gazdája leszel és mindennap kimozdultok otthonról.
Én már megbolondultam volna 4 évnyi bezártságtól, pedig nem vagyok az a bulizós típus.
Elhizott lepusztult kutyat eloszor le kell fogyasztsni fott etellel,aztan tslan felepul a rendes hus zoldseg kombotol.
A tapos kutyak mem igszan zudnak futksrozni,nincs erejuk.
az előbb voltam az udvaron, 1 millió csókot osztottak ki, bejönni sem engednek...olyan szeretetet zúdítanak...
nem tudom, mit remélsz, de az szerintem távol áll a valóságtól a reményed, sőt a realitástól is
Ha nincs elhízlalva, bele fog jönni. (lehet, hogy akkor is, ha dagi, ismerősöm napi 7 km-t kocog/sétál a brutál módon elhízlalt labijával, de jobb a kutyának, ha normális súlya van)
Meg az is lehet, hogy mentálisan telítődött az ingerekkel.
Jó nekik, ha kimozdulhatnak, ne hagyd abba, ő is hamar belejön :)
Egy labrador rohadtul nem kinti kutya. És baromi nagy szüksége lenne a napi sétára, szellemi fárasztásra.
Attól még sajnos szeretik a gazdájukat, hogy ezt nem kapják meg, csak épp a gazdájuk nem alkalmas kutyatartásra. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!