Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan ajándékozzam el?

Hogyan ajándékozzam el?

Figyelt kérdés
Anyám állandóan kutyát vagy macskát hoz haza nem győzöm felrakni őket a netre. A cicákat még megoldom most megmondtam neki h ne hozzon már többet mert nem tudok velük foglalkozni. A cicákra mindig azt mondom h hát biztos elmászkáltak (közben megfelelő otthont keresek nekik) de kutyát hogyan? Hát az nem mászkál el! Én tenyészteni szeretnék német juhászt, meg is kaptam a tenyésszukámat, de anya megállás nélkül hordja haza a kutyákat meg macskákat és így ezt nem lehet. Hogy jön az ki h csak ő kap jó kaját mert a többinek nem tom kifizetni? Mit mondjak h hova tűnt a kutya? Elajándékozni 1000% h nem engedné szóval azt ne mondjátok. Tippeket kérek h mit mondjak h hova tűnt? Nem tudok velük foglalkozni, etetni, csak kint vannak azt annyi, csak a tenyészkutyám van bent. Most egy kutyát kéne elajándékozni, mit mondjak h ellopták? Yorki.
2010. okt. 18. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
utcso vagyok.azért mond meg anyukádnak vigyétek a talált kutyust dokihoz mert lehet hogy valaki keresi és sír érte pl:egy kis gyerek vagy egy család.nézesétek meg van e benne chipp ha nincs akkor meg plakátoljatok vagy hirdetést tegyetek fel hogy talált kutya jah és 2 hétig csak az eredeti gazdáját keresétek mert ez a törvény hogy 2 hétig csak az eredeti gazdija viheti el(oltási könyv fel mutatása vagy ha van chipp benne akkor meg az ővé igy automatikusan vissza kell szolgáltatni mert valaki be jelenti a rendőrségen is hogy el tünt a kutyusa és ha az anyukád meg akarja tartani és valaki aki ismerőse a eredeti gazdinak meg látja eből rendőrségi ügy is lehet mert lopásnak számit!nekünk el lopták a kutyusonkat mi még a mai napig semm tudjuk el felejteni őt aminek már 7 éve.kerestük menhelyen,környéken meg más városokban is,még közeli vidéken is de nem lett meg igy hát be mentünk a rendürségre hogy el lopták a kutyusunkat és kb 4 hét múlva meg találta egy rendőr asztisztens halottan láncra verve egy kertben valahol érden :( azota soha nem engedjük ki egy percre semm a kutyusunkat hogy mi nem vagyunk kint jah és a kerités jó volt mertr meg néztük csak valaki ki emelte a kertbül méghozzá nappal :( ugyhogy vigyétek dokihoz és nézesétek meg hogy van e chipp benne ha nincs akkor 2 hétig keresétek a gazdit !mi nagyon sírtunk a kutyusonkért mikor meg tudtuk és még most is rossz bele gondolni hogy mik között mehetett át,milyen fájdalmak között élhetett kis ideig :(.mond meg anyukádnak hogy lehet hogy egy kis gyerek vagy egy család keresi és várja vissza legalább egy esélyt adjon stb....meg hogy a kutyusnak is hiányozhat a gazdija.
2010. okt. 18. 22:40
 22/23 anonim ***** válasza:
22:38 as mi az hogy ostoba emberek vagyunk?menhelyen is nézegetük már de nincs olyan kis kutya és nem azért szeretnénk mert yorki keverék vagy fajtatiszta is hanem mert szeretjük a kutyákat.ennyierővel én is csak azért akartam olyan kutyust amilyen van mert szaporitani akarom?nekem egy spicc-spániel-pincsi meg nem tudom milyen keverékem van és menhelyről mert nekem bár milyen kutya meg felelt és nem csak ennyire picikeh mert neki csak azt engedi jah és ivartalanitva lesz az enyém is ugyhogy nem tom miről beszélsz most én csak segiteni szeretem volna a kérdezőnek és nem szaporitonak lenni.:( na mindegy ha nem akkor nem majd egyszer csak lesz olyan kicsi a menhelyen is :) és hozok onnan.amugy meg nekik kellene nem nekem ugyhogy én csak fel ajánlottam .
2010. okt. 18. 22:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Na ne akard már bemesélni nekem hogy nincsenek kistestű kutyák a menhelyeken.

Csak egy icipicit erőltesd meg magad:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezekkel mi a gond?

2010. okt. 19. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!