Anyám állandóan kutyát vagy macskát hoz haza nem győzöm felrakni őket a netre. A cicákat még megoldom most megmondtam neki h ne hozzon már többet mert nem tudok velük foglalkozni. A cicákra mindig azt mondom h hát biztos elmászkáltak (közben megfelelő otthont keresek nekik) de kutyát hogyan? Hát az nem mászkál el! Én tenyészteni szeretnék német juhászt, meg is kaptam a tenyésszukámat, de anya megállás nélkül hordja haza a kutyákat meg macskákat és így ezt nem lehet. Hogy jön az ki h csak ő kap jó kaját mert a többinek nem tom kifizetni? Mit mondjak h hova tűnt a kutya? Elajándékozni 1000% h nem engedné szóval azt ne mondjátok. Tippeket kérek h mit mondjak h hova tűnt? Nem tudok velük foglalkozni, etetni, csak kint vannak azt annyi, csak a tenyészkutyám van bent. Most egy kutyát kéne elajándékozni, mit mondjak h ellopták? Yorki.
Miből gondolod, hogy szaporítani akar? Ha nem foglalkozna rendesen a kutyájával, gondolom mindegy lenne neki, hogy egy állattal több, vagy kevesebb. Nem kéne így hozzáállni mindenkihez, főleg nem ilyen stílusban, hiszen csak magadat égeted le.
2010. okt. 18. 19:20
12/23 anonim válasza:
Hülyék, hát nem értitek? együtt él az anyjával, aki sorba hordja haza az állatokat! Úgy nézhet ki a ház, mint valami magánmenhely! És említette, hogy jó kaját kap a szuka, nyílván nem szaporító aki elhanyagolja a kutyát! K.urva 78%-os minek szólsz bele? faxfej!
2010. okt. 18. 19:20
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a mentegetést, és igen tenyészteni szeretnék. Törzskönyves a kutyus igaz még csak 3 hónapos de már indul a novemberi kutyakiállításon, a bay korosztályban mind 2 nap :) Nagyon várom már, és idegesít h nem tudok ennyivel törődni, de én is hazahozom persze, de csak 1 hétre h elajándékozzam. Csdka ő ezt nem így gondolja, hanem ait már hazahoztam az itt is marad :S Már szinte titokban hozom haza őket h ne lássa meg mert nem engedi elajándékozni :S
2010. okt. 18. 19:28
14/23 anonim válasza:
Nem lehet, hogy anyád magányos, és szeretne egy saját állatot? Egyébként meg nem hiszem, hogy csak neked kell eltartani, mert valami jövedelmének neki is kell lennie. Azzal mi lesz??
2010. okt. 18. 19:34
15/23 anonim válasza:
Gondolom az nem lenne neked baj, ha anyudnak lenne mondjuk egy saját kutyája meg egy cicája, ennyit még kibírnál. De ha már 5-6 kutya és ugyanennyi macska van azért az már sok. Egyébként én is megyek novemberbe a Grand-prix és Derby kiállításokra, bár csak nézőként. Ha gondolod írj privit, szívesen szurkolok majd!
2010. okt. 18. 19:49
16/23 anonim válasza:
A többit félre téve te most egy yorkit szeretnél elajándékozni? ez nagyon meredek dolog ugyanis amilyen kerest fajta biztos hogy ugranak rá a szaporítók. Mindenki ingyen yorkit akar de fingjuk sincs az igényeikről.
Én ha kell bevállalom ideiglenesen ( egy szervezet nevében) és szerződéssel, ivartalanítással, megbízható helyre örökbe adjuk.
De ivarosan ki ne add a kezedből könyörgöm.
2010. okt. 18. 20:59
17/23 A kérdező kommentje:
Nem fajtatiszta csak hasonlít rá. Yorki-bishon mix :)
2010. okt. 18. 21:06
18/23 anonim válasza:
Az ugyanaz, kérlek ha nem is velem de legalább vedd fel a kapcsolatot valamelyik állatvédő szervezettel és tőlük kérj segítséget. Az ilyen kis apróságok olyan hamar kerülnek rossz kezekbe, a szívem szakad meg mikor látom hogy elletik őket agyon, vagy adogatják egymásnak családon belül mert senkinek nincs türelme megnevelni és megunják mikor rájönnek hogy egy kutya eszik, iszik, pisil, kakil és nem csak cuki.
2010. okt. 18. 21:11
19/23 anonim válasza:
szija!mi szívesen befogadnánk a kis bichon keveréket vagy akármelyik kis testű kutyust a tesomnak lenne.nekem van már egy kutyusom igaz még nincs ivartalanitva mert csak 3 hónapos meg hát szoba kutyus.a tesom nagyon szeretne rég óta már egy kis kutyát csak nagyot nem engednek csak yorki vagy bichon méretüt :( ha gondolod írd meg hol van meg írj privit.köszi elöre is.
2010. okt. 18. 22:23
20/23 anonim válasza:
na erről beszéltünk, már ugranak is az ingyen yorkira vágyó ostoba emberek.
OTT A MENHELY, TELE KUTYÁKKAL, AZ MÉRT NEM JÓ A TESÓDNAK?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!