Ajándékozzam el a 2 éves kutyámat?
Szerintem is ajándékozd el. Mivel ki vagy szolgáltatva anyagilag a szüleidnek, Te hiába szeretnél mindent megtenni, nincs lehetőséged. Én nagyon tisztellek Téged ezért, hogy ezen elgondolkodtál (mármint, hogy lehet jobb lenne neki másik gazdinál) és nem akarod önzésből megtartani. Le a kalappal előtted! Biztos vagyok benne, hogy jó gazdit fogsz találni neki, hiszen ebből látszik, hogy igazán szereted a kutyádat. A szüleid pedig ássák el magukat, ha beteg lennél, akkor nem vennének neked gyógyszert, mert a kistesódra kell a pénz? Vagy mi? Én megértem, hogy nem könnyű egy családot eltartani, de akkor nem kellett volna kutyát haza hozni... Mert Ő is egy élőlény...
Remélem sikerül minél előbb megoldani a kiskutya sorsát és meggyógyul szegényke.
Neked pedig még egyszer, minden tiszteletem, hogy így gondolkodsz.
Ha akarod, majd írd meg, mi lett vele!
Becsüllek, hogy 12 évesen így gondolkodsz.
Szerintem érdemes lenne más gazdát találni neki, mert joga van a rendes állatorvosi ellátáshoz. Szem-és fül probléma, allergia, sokat szenvedhet vele szerencsétlen.
Próbálj meg az ismerőseid körében, a környéketeken gazdit találni neki, így meg is tudod látogatni néha, illetve ellenőrizni, hogy valóban jó helyen van e.
Írhatsz a környéketeken lévő menhelynek is, hogy segítsenek a hirdetésben.
Milyen kutya? Mekkora? Hol laktok? (csak várost vagy ha kistelepülésen laksz, akkor környéket írj, így névtelen maradsz!) Lehet, hogy itt is olvassa valaki a fórumot, aki nem túl messze él tőletek és szívesen befogadná a kutyit.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudjátok orvoshoz vinni a kutyát. Azt megértem, hogy adódnak olyan időszakok, amikor hirtelen komoly anyagi problémák adódnak, amikből te még, a korod miatt nem sokat érthetsz. De azt semmiképpen sem tudom elfogadni, hogy a beteg állat nem jut gyógykezeléshez! Minden állattulajdonos - jelen esetben a szüleid, hiszen tőlük kaptad, és csak nekik van keresetük - köteles gondoskodni a vállalt állatról.
Minden tiszteletem, hogy 12 évesen ilyen éretten gondolkozol és belátod, hogy ebben a helyzetben a kutya érdeke fontosabb mint a te érzéseid. Ez az igazi szeretet! Nagyon jó ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!