Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajándékozzam el a 2 éves...

Ajándékozzam el a 2 éves kutyámat?

Figyelt kérdés
A szüleim egy segg.fejek.Van egy 2 éves kutyám akinek fül-szem problémái vannak jelenleg(meggyógyitható)Én meg kérdeztem töllük hogy elvihetem-e orvoshoz és azt mondták hogy nem,mert most nincs pénzünk,de tegnap kaptak fizetést és megkérdeztem megint és nem.Minden betegségénél ezt mondják és mindig elhúzodik legalább 2 hétig ez a dolog.Most született meg a kistesóm és azt mondták ha nem jön majd ki a kutya babával akkor meglesz kötve vagy hátra lesz zárva egy kis helyre a kertbe.Én ezek miatt már nagyon ideges vagyok általában és mindig azon parázok hogy ne legyen semmi baja a kutyámnak.Jól gondolom hogy a kutyának jobb lenne ha más gazdánál lenne?Mit tegyek?
2009. nov. 6. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Első vagyok. Ha elviszed dokihoz és valami drága állatgyógyszert fognak neki felírni írj üzenetet, segítek helyette ugyan olyan hatóanyagú "embergyógyszert" találni, amit sokkal olcsóbban meg tudtok venni.

Én is tisztellek a normális gondolkodásod miatt, nem basztatásból kérdeztem hogy te könyörögted-e ki, gondoltam hogy nem, viszont nem mind1, mert így a szüleid is felelősséggel tartoznak érte, nem csak te, ők vitték a házba önszántukból, vállalniuk kell érte a felelősséget. Örülök hogy végül meg is teszik:)

2009. nov. 7. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj előző, de szerintem nem kellene ugyanolyan hatóanyagú embergyógyszert adni és én azt mondom a kérdezőnek, hogy az állatorvosra hallgasson.

Egyébként szerintem nem hülyék a szüleid. Nem tudom és nincs is hozzá közöm, hogy mennyit keresnek, de lehet úgy gondolták, hogy most vannak "fontosabb kiadások". Ha valóban biztosítják neki a minőségi ételt stb. akkor nem hinném, hogy sajnálnák a pénzt az orvosra, lehet úgy gondolták, ha súlyos baj lenne, akkor megoldják, viszont egy ilyen "kis" dolog csúszhat pár napot.

Nyugodtan lepontozhattok, én akkor is azt mondom, az ember gyógyszer az ember gyógyszer, az ember sem eszik meg ugyanolyan hatóanyagú állatgyógyszert, ha történetesen az olcsóbb!

És igen, lehet egy család megszorult helyzetben és igen, lehet azt mondani, hogy akkor ne tartsanak kutyát. De azt se felejtse el senki, hogy a gazdasági válság kellős közepén vagyunk, lehet, mikor ez a család bevállalta a kutyát, akkor teljesen más anyagi helyzetben volt, mint most! Ki tudja, őket ez hogyan érintette? Tehát pontozzatok csak le nyugodtan, én megvédem a kérdezőt, már csak azért is, mert 12 éves! Azért meg külön megvédem, mert ilyen éretten gondolkodik! Ő még ennyi idősen szerintem nem láthat bele egy háztartás anyagi részleteibe, az is lehet, hogy csak pánikba esett!

2009. nov. 7. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem estem pánikba,amikor legelőszőr megkérdeztem akkor is volt itthon pénz(nem irom le mennyi de bőven elég ahoz hogy abból 2500 forint ne jutott volna a kutyára mert nállunk ennyiér vizsgálnak) és rá 2 napra kapták a fizetést és akkor sem és nem is a baba miatt nem jut a kutyára.Na mindegy legalább hétfőn elvihetem.Köszi a válaszokat.
2009. nov. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!