Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A hüttőből kivett konzervet...

A hüttőből kivett konzervet megmelegíthetem a kutyámnak? Mármint nem tesz rosszat a mikrós meleg a konzervnek?

Figyelt kérdés

2023. okt. 12. 08:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6-os: értettem, mire gondolsz, meg igazad is van, csak az elején nem akartam túlságosan belemenni a témába. (4-es)
2023. okt. 12. 11:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem teszünk fémet a mikróba, remélem, nem úgy akartad melegíteni, hanem hogy kiöntöd mikrózható edénybe (üveg, műanyag, szilikon).

[link]

2023. okt. 12. 21:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze hogy úgy gondoltam hogy kiöntöm egy tálba és úgy mikrózom
2023. okt. 13. 06:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak hogy ez a hő nem tesz rosszat a kajával, mármint nem romlik meg?
2023. okt. 13. 06:59
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha tüzhelyen melegítenéd, attól megromlana? A kajára a mikrónak ugyanolyan hatása van, mint egy tüzhelynek.

Csak annyit melegíts meg, amennyit egyszerre megeszik, a többit tedd vissza a hütöbe - kis tálban, lefedeve.

2023. okt. 13. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Hogy érted, hogy nem romlik meg? Dehogynem, kivéve, ha pl. mézről van szó.
2023. okt. 13. 09:24
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Én forró vizet öntök rá és akkor nem lesz annyira hideg.

Mikróba nem tenném.

Egyébként ha este etetsz akkor kiveszed reggel a hűtőből és este oda adod,vagy pl télen én azt csináltam,hogy tálkába tettem meló utám 1,5 órat sétáltunk addig a radiátorra raktam. Így szoba hőmérsékletű lett mire felértünk a sétából.

2023. okt. 14. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.