A hüttőből kivett konzervet megmelegíthetem a kutyámnak? Mármint nem tesz rosszat a mikrós meleg a konzervnek?
A mikró ugyanúgy melegít, mint a tüzhely vagy a sütő, csak gyorsabban, mert egyből az élelmiszert melegíti, nem a tüzhelyet meg az edényt.
Viszont a konzervet ne dobozostól tedd a mikróba, mert az tönkremegy
A hütő viszont EGY T-VEl irandó!
Nincs külön olyan, hogy "mikrós meleg".
Nagyfrekvenciás (mikrohullám) elektromásgneses tér van benne, ami a magának az ételnek a belső energiáját növeli, azaz melegebb lesz.
A káros hatások mikrónál leginkább abból erednek, hogy sokan a műanyag edényben kezdik el melegíteni a dolgokat, és kínai ócska műanyagból a hő kitudja mit old ki.
"A mikró ugyanúgy melegít, mint a tüzhely vagy a sütő"
Azért nem egészen, de a végeredmény valóban ugyanaz.
4 bocs, nem akartam okoskodni, csak egy volt kollégámmal (és barátommal) volt egy több órás eszmecsere, ahol nem tudtuk meggyőzni egymást a forgótányér értelméről. Későbbi tanulmányok során kellett rájönnöm, hogy nem volt igaza... ahogy nekem sem. :D
Azóta reagálok a témára.
Ugye ez csak troll kérdés?
Meg nem mindegy, az csak egy kutyamoslék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!