Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya fajta hasonlít a...

Melyik kutya fajta hasonlít a legjobban egy farkashoz ?

Figyelt kérdés

Szeretem a farkasokat és szeretnék egy farkas felé kutyát ami pont úgy néz ki mint egy farkas. Az nem számít mennyibe kerül minden vágyam egy ilyen kutyus.

20/N

2023. okt. 11. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Csehszlovák farkaskutya
2023. okt. 11. 20:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
2023. okt. 11. 20:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Tökéletes 🤩 erről a fajtárol sose hallottam
2023. okt. 11. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az nem számít, mennyibe kerül, de az viszont számítson, hogy ezek nem egyszerű fajták, nem valók mindenkinek. Idehaza csehszlovák farkaskutya elérhető, de a saarloosi farkaskutya is hasonló, az Mo-on talán még mindig nincs.

Rendben, hogy ilyet szeretnél, de akkor készülj is fel rá alaposan. Beszélj tenyésztőkkel, a fajtát tartókkal sokat. Biztosan létezik pl. Facebookon fajta rajongói csoport, az is hasznos lehet. Kutyaiskola alap!

2023. okt. 11. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azert először olvass utána, erdeklődj mert azert ez törődést igénylő kutya, nem olyan, hogy elvana sarokban, nagyon ragaszlodik a gazdajahoz es nagyon erzekeny is könnyen megbanthatod.
2023. okt. 11. 20:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Volt huskym tudom milyenek jól bánok a kutyákkal jó helyre jön nem vágó hídra nyugi
2023. okt. 11. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező: egy husky is más habitusú kutya, meg egy ilyen farkaskutya is. Egyébként sem írtál semmi előzményt kutyatartási tapasztalataidról az eredeti kérdésben, tehát nem tudhattam, de akárhány kutyád volt előtte más fajta, akkor is az a legokosabb, ha érdeklődsz a fajtát tartóktól.
2023. okt. 11. 20:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csehszlovák farkaskutya

Saarloosi farkaskutya

Husky

Malamut

Volkosob

2023. okt. 12. 07:33
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
A kutya-farkas hibridek igazság szerint csak ínyenceknek valók. Az rég rossz, ha küllem miatt választ valaki kutyafajtát, abból csak baj lesz. A kutya-farkas hibridek nagyon önállóak, szökősek, kiszámíthatatlanok, félnek az emberektől, kutyáktól is.
2023. okt. 12. 07:35
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Ne válassz küllemre kutyát. A farkaskutya nagyon szép, és valóban nincs benne 2% farkasvér sem, ám az ösztönök, a dominancia igen!

Felejtsd el, nem fogsz vele bírni.

2023. okt. 12. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!