Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az a helyzet, amikor a...

Mi az a helyzet, amikor a kutyád a legjobban leégetett?

Figyelt kérdés
Egy kutyás ismerősömmel sztorizgattunk, nagyon jókat röhögtünk, kíváncsi lennék nektek milyen sztorijaitok vannak. Az enyém mestere annak, hogy leégessen. Pl. mikor séta közben bedugta a fejét a szépségszalon ajtaján, és akkorát odaböfögött a macáknak, hogy hazáig görnyedeztem a nevetéstől. Vagy mikor a téren elengedtem (tudom nem szabad) és elkezdett csöves szart enni egy bokorból, magát is összekenve, tudta hogy bűnös, és nem engedte magát elfogni, körbe körbe kergettem a téren mire elfogtam, mindenki hülyének nézett, majd engem is összekent a csöves szarral, és így mentünk hazáig bűzölögve, közben a kutya dülöngélni kezdett mert berúgott a szartól, én meg azt hittem megőrülök, soha nem bánt el így velem még kutya. Ha van bármi égő sztorid, írj!

2021. nov. 14. 00:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Az előző kutyámnak az volt a mániája, hogy ha vendégek voltak, odahozott egy fehér plüss majmot, és párzó mozdulatokat végzett rajta. A vicces az, hogy ráadásul ivartalanított nőstény volt, azaz a természetben nem is ő lett volna felül. Fene tudja, miért csinálta.

A mostani kutyámra meg következetesen séta közben a betonút közepén jön rá a szarhatnék, ha valaki jön szembe. Két oldalon ott a füves árok, de neki az úton kell mindenki előtt.

2021. nov. 14. 00:29
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Estefelé sétáltunk egy parkos részen, ő póráz nélkül (behívható, nem megy oda se kutyához, se emberhez, 10 méternél messzebb nemigen szokott menni)

Kicsit lemaradt, én mentem tovább, hogy majd jön. Na igen, jött is nagy boldogan. Odaért, simi, juti, viszont éreztem egy elég erős szarszagot. Franc se gondolta, hogy a kutyából jön, csak nyugtáztam hogy biztos bank hajléktalan fosott valahol a közelben, esetleg a csatornából jön valami. Megyünk tovább, a szag nem akar elmúlni. Na mondom csak megszagolom a kutyát. Belefetrengett és evett is a szarból, én is olyan lettem, majdnem behánytam. Annyi volt a szerencsém, hogy covid után voltam, tehát annyira még nem éreztem jól. Így kellett hazasétálnunk még 15 percet, szerencsére már este volt és kevesen voltak kint, nem találkoztunk emberrel (talán ilyenkor volt, hogy csak kutyát sétáltatni lehetett kimenni). Nagyon undorító volt, azóta nem engedem, hogy lemaradjon.

2021. nov. 14. 00:54
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
#2 Ez hatalmas! Sírok! 😂
2021. nov. 14. 01:02
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Hagytam,hogy flexin vándoroljon,azaz 5-10 méter egy parkban éjszaka nem akkora távolság hogy baj legyen belőle.Legalabbis más kutyák miatt.

Egy fa mellett túl sokat időzött és elől jártam már mikor húztam rajta egyet,hogy "gyere má' kezdek fáradni" (már a haza felé úton mentünk,kb 45 perce sétáltunk,olyan..11 óra lehetett).

Nagy boldogan jön is,és amikor közelebb ért észre vettem,hogy valami lóg a szájából.Hozott egy döglött sünt.Már halott volt,nem ő ölte meg,ijedtemben kikaptam a szájából és mikor megfogtam tele volt kukacokkal,eldobtam és sikoltottam egyet,azonnal fertőtlenítettem is a kezem,és hívtam az állatorvost hogy lehet-e valami baja tőle.

Legszívesebben lecsaptam volna,de hát ő mégis csak kutya,ráadásul vadászkutya,érthető hogy már csak a kíváncsiság is vezérelte,nekem kellett volna jobban figyelni..

Szerencsére baja nem lett,az ügyeletre azért benéztünk még aznap,de bele sem evett.Csak oda hozta.Lecseréltem a pórázt egy hosszú textilre,és azóta csak kivilágított helyen mászkálok vele,addig mehet ameddig látom.

Undorító lecke 🤢

2021. nov. 14. 01:08
 5/18 anonim ***** válasza:
29%
Ebbe a topicba is minek néztem bele, felfordul a gyomrom...
2021. nov. 14. 01:21
 6/18 Csicsky ***** válasza:
93%

Ezt az ürülékben való meghentergőzést az én kis tacskóm is megcsinálta, amikor a folyóparton sétáltunk és én elengedtem a pórázról, hogy futkározzon egyet. Annyira összekente magát, hogy ebben az állapotban semmiképp sem akartam hazamenni vele, mindenki csak ezt bámulta volna. Így aztán szépen megfürdött a folyóban.

Egy másik esetben meg amikor a városban sétáltam vele, a kutyusom hátulról odament egy vadidegen férfihoz, aki épp beszélgetett valakivel, felemelte a hátsó lábát, és szépen lepisilte a nadrágját. Nagy szerencsém volt, hogy az illető is csak nevetett rajta, nem csak a beszélgető partnere.

2021. nov. 14. 02:36
 7/18 anonim ***** válasza:
11%
Méghogy okos állat a kutya, pföh...
2021. nov. 14. 06:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mentem a kutyámmal éves szurira az állatorvoshoz. Pár utcával arrébb álltam meg autóval gondolván hogy mire onnan elsétálunk kicsit lenyugszik. Ugyanis a kocsikázástól túlpörög. Sikerült annyira bepörögnie hogy a kórház előtt elsétál a a bejárattól vagy 10 méterre a járda közepére kakilt. Amikor össze akartam szedni akkor azt hitte simogatni akarom ezért oda akart bújni és meglökött, mire belenyúltam a kakiba. Szerencsére volt nálam nedves törlő kendő de azért gondolhatjátok hogy égett a fejem.
2021. nov. 14. 08:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző kutyánk étterem terasza elé hányt, az alatt a 10 másodperc alatt, amíg áthaladtunk előtte 😅 szedhettük fel kakizacsival
2021. nov. 14. 08:57
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
Neha kipecezett maganak ismerost, vagy szomszedot, akinek lepisilte a labat, fokent a melos ruhakat szerette igy meggyalazni. Mire eszrevettuk altalaban mar megtortent a baj, aztan egyszer rajtakaptuk, rakiabaltam es nem is csinalta többet.
2021. nov. 14. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!