Mi az a helyzet, amikor a kutyád a legjobban leégetett?
Mentünk az állatorvoshoz,igazából csak ha oda megyünk akkor szoktunk arra menni.
12 perc séta.
Állunk a zebránál majd elindulunk és telibe a zebra közepén elkezdett kaksizni. És persze akkor alig bírta kinyomni,máskor 1 másodperc alatt kinyomja. Persze ott akkor nem. Már a zöld villogott nekünk. Gyorsan össze szedtem zacsival és húztam a kutyát,majd a másik oldalt befejezte. Eléggé égő volt. Csomó kocsis és gyalogos látta ezt.
Azóta addig nem megyek a kereszteződéshez amíg nem kakilt :D
Másik kutyám még kölyök volt jártunk a kutyaoviba busszal.
Előtte direkt lent voltunk már pisiljen,kakiljon.
Erre fél uton nyugtalanná vált és pukizott, rohadt büdöseket,közvetlen közelünkbe tuti érezték. Aztán inkább felálltam és az ajtóhoz mentünk,hogy bármi van leszállok a következő megállónál és sétálunk.
Szerencsére nem lett baj. De egyszer ugyan ezt csinálta,akkor még nyugtalanabb volt,így 2 megállóval előbb leszálltunk,szóltam az oktatónak késünk picit. De persze kakilni nem kakilt :D
A másik szintén busz. Megállt a busz és pont telibe ott ahol oda lehet látni egy udvarra ami tele volt tehénnel, elkezdett ugatni meg vinnyogni. Az egész busz minket nézett. Én meg nem győztem mondani, nem ugatjuk meg a teheneket. Volt egy néni ő mentette a kínos szitut,kérdezte biztos nem látott még tehenet. Mondtam is,hogy nem még, 5 hónapos csak.
Ott befejeztem a buszozást. Talán még egyszer voltam vele,de akkor is történt vmi.
Inkább anyuékat kértem meg hozzanak vigyenek. Nem bírtam volna ki több kellemetlen szitut :D
Fura az,hogy tényleg kölyök korban kezdtem vele és első 2 alkalommal nagyon ügyes volt. Aztán meg egyre inkább nem tudott viselkedni.
Ugyan ez a kutyám is ért ahhoz,hogy pont akkor kakiljon amikor jönnek.
Múltkor pont kisgyerekes család megáll,hogy nézzék a kutyákat ahogy szimatolnak,majd fogja magát a segge pont feléjük állt elkezdett kakilni. Anyuka gyorsan fogta a gyerekeket és tovább sétált :D Jó ez inkább vicces volt.
12:40
Ilyet az enyém is csinált már, nem csak kutyával, emberekkel is. Megállt, nézte őket, szimatolt, azok elkezdtek mosolyogni, meg jajj de szép kutya, mire az enyém megvadult, úgy kellett elvonszolnom, nagyon égő volt, persze az emberek fel voltak háborodva, de megértem.
Az én kutyám kicsi kora óta vak, de az orrát nem használja, így az összes séta olyan, mintha egy flippergolyót sétáltatnék, ami már alapból tök viccesen hat, cserébe minden járdaszegélynél szólni kell neki, hogy "Vigyázz!", szóval már eleve hülyének néznek.
Egyszer megkérdezték, hogy még lehet-e simogatni, én meg éppen kimondtam, hogy nem, mert nem barátságos, mire a kutyám nem állt meg velem együtt, nekiment a nőcinek, mert nem vette észre, én meg helyesbítettem, hogy oké, a kutya másképp döntött! 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!