Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy találhatok kutyasétáltató...

Hogy találhatok kutyasétáltatós, macskavigyázós munkát Budapesten?

Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 07:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van a lakóhelyeden helyi vagy kerületi Facebook csoport, kövesd azt, és írd be az ajánlatodat, nálunk néha ott jelenik meg ilyen témájú keresés.
2023. okt. 6. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon van egy csomó "kutya-szittelős" csoport, ott érdemes szerintem keresgélni. Hiába országosak elvileg 80-90% a Bp-i megkeresés.
2023. okt. 7. 07:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább keress egy olyan céget ahová vesznek fel kutyasétáltatókat. Aztán ki tudnak ajánlani.

Én speciel nem bíznám csak úgy idegenre a kutyáimat.

Most is kipróbáltunk egy új napközit,de azt is úgy,hogy ismerős ajánlotta akinek szintén mindene a kutya. Illetve beszéltem a kiképzővel és úgy éreztem tapasztalt. Így mertem be adni oda.

Alapvetően én olyan emberre nem bíznám akinek nem igazán van kutyás tapasztala. Egy séta alatt rengeteg szitu van,amit tudni kell kezelni. És egy tapasztalatlan emberkénél könnyebben lehet baj.

Nem tudom mennyi tapasztalatod van,az nem derült ki.

Ha már keresnék kutyasétáltatót akkor ezzel foglalkozó céget,központot keresnék.

2023. okt. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!