Hogy találhatok kutyasétáltatós, macskavigyázós munkát Budapesten?
Figyelt kérdés
2023. okt. 5. 07:21
1/13 anonim válasza:
Van néhány cég, akik ezzel foglalkoznak. Vedd fel velünk a kapcsolatot.
Kutyasétáltatóst nem ismerek, de a CozyCat meg a LocalCat macskaszittereket "futtat". Én náluk próbálkoznék.
2/13 Zrik válasza:
Egyéni vállalkozóként önállóan is csinálhatod. Kell hozzá egy kis marketing, ajánlás.
3/13 Thunderfairy válasza:
Keres normális munkát. Ilyen munkakerűlő ötleteim nekem is lehetnének.
4/13 anonim válasza:
#3 Nem tudod, hány dolgozó embernek lenne szüksége cicaszitterre, kutyasétáltatóra.
5/13 anonim válasza:
Egy macskára mi a francot kell felügyelni, de most komolyan???
6/13 anonim válasza:
Hat nem tudom te hogy vagy vele, de en biztosan nem hagynam egyedul 1-2 hetre a macskamat a lakasban, amig elutazom.
Szerencsere a felugyeletet csaladon belul megoldjuk, de ha nem lenne ez a lehetoseg, en is elgondolkoznek ilyesmin.
7/13 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem bíznám idegenre a mentett kutyámat, mert én már kiismertem, mire feszül be, és tudom kezelni, egy idegen erre nincs felkészülve. De én menhelyeket és állatmentő egyesületet keresnék a helyedben első körben, hogy tapasztalatot szerezz egyáltalán különböző habitusú kutyákkal. A macskavigyázásról nem tudok nyilatkozni, ismerősök a macskát is viszik, ha elutaznak, vagy ismerőst kérnek meg, nekem meg nincs macskám.
8/13 anonim válasza:
7-es, nyilvanvaloan ez nem is nektek valo. Problemas kutyat-macskat biztosan nem biznek en se senkire, bar csodalkoznek is, ha lenne olyan, aki vallalna.
Altalaban nincs.
9/13 anonim válasza:
Nem azért nem bíznám idegenre, mert problémás. :-D Velem problémamentes. De azért, mert én pontosan tudom, mire kell figyelni nála, és hogyan tudom elkerülni, hogy egy szituáció problémássá váljon. Egy idegen nem tudja, mikre, kikre kell kiemelten figyelni, milyen trükköket kell bevetni, hogy a kutyám cuki maradjon egész séta alatt. :-) Első ránézésre, ha velem látod sétálni a kutyát, nem mondod meg, hogy problémás. Általában meglepődnek idegenek, ha mondom, hogy mentett, volt, aki fajtatisztának hitte, és kérdezte, milyen fajta, mert szép.
10/13 anonim válasza:
Ja, igen, még egy megjegyzés, nyáron kirándulni voltam a kutyámmal a Dunakanyarban, és elhaladtak biciklivel mellettünk, anyuka a kislányával. Hallottam még, hogy anyuka megjegyezte a gyerekének, hogy "nézd, ilyen kutya kellene neked" (nem volt ott másik kutya, csak az enyém), csak mert a kutyám szépen, nyugodtan sétált velem, és nem ugrott nekik, már kicsit fáradt is volt, nem tudom, éppen hány km volt aznap már a lábunkban. Szóval magamban gondoltam (de nem mondtam ki hangosan), hogy "nem, ilyen kutya nem kell nektek, ebben a kutyában baromi sok munka van már azért, hogy ilyennek lássa egy kívülálló, nem akarnátok azt végigcsinálni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!