Szeretnék nyár elején venni egy franciabulldogot. És most azokhoz szeretnék fordulni akiknek van és tapasztaltak. Melyik az a szín amit érdemesebb választani? Mert úgy tudom hogy valamelyik szín fajtánál több velejáró betegség is lehet.
Javítsatok ki ha nem így van.
És tudom hogy vannak alap betegségeik is.
Én most meg vagyok fázva és alig kaptam levegőt, szipogtam össze vissza, jöttek szemben az ilyen fajta kutyák és mindnek pont olyan hangja volt, mintha állandóan náthás lenne.
Belegondoltam, állandóan fulladozni, álmodból felugrasz, hogy bedugul az orrod és alig bírsz levegőt venni, hát szerencsétlen kutyák, én inkább meghalnék a helyükben.
A világ legjobb természetű kutyusa volt a mi kis Bosco-nk, de csak 7,5 évet élt, bézs színű francia kan volt, aki törzskönyves volt és nem 2 ft a piacról.
Az hogy okos fajta, nem mondanám.
Pénz temető - abszolút
Megérte e - hát egyfelől igen, mert a természete páratlan volt, másfelől nem, mert az extrém allergiától rengeteget szenvedett.
A bajok 3 éves kora után kezdődtek (4 testvér közül csak ő lett ilyen beteg)
Soha, senkinek nem fogom ezt a fajtát ajánlani, a túltenyésztés miatt sajnos nagyon betegesek.
Jó helyről hozva is eléggé lutri hogy milyen lesz az egészségi állapota. Ha valami “legyen egy alom” helyről jön akkor végképp.
Köszönöm azoknak akik normálisan tudtak válaszolni.
Nem arra voltam kíváncsi hogy kinek miért nem tetszik ez a fajta:)
"Nem arra voltam kíváncsi hogy kinek miért nem tetszik ez a fajta:)"
Tekintve, hogy egészségügyi problémákat soroltunk és nem az ízlésedet firtattuk, ez igen-igen rossz felfogás. Egy felelős állattartónak mondjuk úgy, egyáltalán nem való az ilyen hozzáállás.
Kívánom, hogy egyszer rájöjjek, hogyan lehet felnyitni az emberek szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!