Milyen gyakran sétáltatod a kutyádat?
Figyelt kérdés
A kérdést az itteni másik kérdések ihlették, szeretnék teljesebb képet kapni a szokásokról.2023. okt. 4. 10:07
A kérdező szavazást indított:
Naponta többször
Naponta
Időnként, de nem napi rendszeressèggel
(Szinte) soha
35 szavazat
3/10 anonim válasza:
Reggel kiviszem a Hajógyári szigetre kb másfél órára, labdázás, haverok stb… miután haza érek a munkából fél óra, otthon megcsinálom a teendőket és nap végére még egy kis szigetelés. Én úgy érzem, hogy még mindig kevés ez az idő, amit együtt töltök vele :(
4/10 anonim válasza:
Sosem fogsz “teljes képet” kapni, amíg nem tudod, hogy lakásban tartott, vagy kertes házban élő kutyáról van szó...
5/10 A kérdező kommentje:
6: nyílván lakásból lényegében muszáj levinni, de a kertben tartottat is kell sétáltatni, így nem tennék különbséget.
2023. okt. 4. 13:16
6/10 anonim válasza:
... de így, ebben a formában semmi értelme a kérdésednek :)
7/10 anonim válasza:
Kertes házban lakok. Nyáron naponta egy nagy séta van. Ami kb 1 óra. Mindig más felé megyünk. Három, négy megszokott útvonalon sétálunk. Este 10 után van egy rövid 10 perces séta. A meleg miatt nyáron csak ennyi. Mostantól, jövő nyárig, átlag napi 2x1 óra séta. Plusz az esti 10 perces.
8/10 anonim válasza:
Kérdező: Érdemes különbséget tenni, mert a lakásban tartott kutyákat le kell vinni elvégezni a dolgukat (hacsak nem szoktatják kutyapelenkára). Kinti vagy kinti-benti kutyánál viszont meg lehet úszni az egészségügyi köröket és lehet vinni naponta egyszer egy hosszabb sétára is. Az már csak ráadás, hogy nem mindegy a séta hossza. A kevesebb néha több, mert szerintem egészséges kutyánál 3*5 perc ugyanazon az útvonalon megtett EÜ sétánál jobb egy hosszú. Azt sokkal könnyebb változatossá tenni és valószínűbb, hogy találkozik más kutyákkal is. Mi is naponta egy hosszabbra megyünk (kerti kutya). Játszani otthon is tudunk vele, a dolgát is akkor végzi, amikor akarja. Akkor volt több rövid séta, amikor öreg, ízületes kutyánk volt, akit egyszerre kellett rendszeresen mozgatni és kímélni.
9/10 anonim válasza:
Időjárástól függ. Kertes házban lakunk, kinti-benti kutya. Ha jó az idő, akkor naponta viszem, ha esik vagy nagyon fúj a szél, akkor alig tudom kirakni a házból, csak legvégső esetben megy ki, ezért akkor nem erőltetem a sétát.
10/10 anonim válasza:
Kinti/ benti kutya, de inkább kinti. Viszonylag idősebb már, a hosszabb sétákat nem igazán bírja. Napi egyszer szoktam elmenni kb 30 perc 45 perc mikor hogy. A végén már jól elfárad. Sajnos van, hogy egy - egy nap kimarad, amit nyilván sajnálok, de be kell vallani nem mindig jön össze. Akkor általában az udvaron foglalkozok vele, rengeteg trükköt tud azokat gyakoroljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!