Patkánymérget ettek a kutyáink, mit lehet még csinálni?
Mai nap délután tűnt fel, hogy a kutyák egy bontatlan patkánymérget szereztek a garázsból. Széttépték a dobozt, de csak egy kis zacskót szedték szét, annak a is megmaradt a nagy része. Kb 20 percig lehetett náluk a méreg, amíg feltűnt. Utána egyből meg lettek hánytatva. Egyik egy fiatal németjuhász, másik idős, kb. 20 kilos keverék. Mivel szombat van, kisvárosban lakunk, nincs ügyeletes állatorvos, 150 km-re van ügyelet.
Elvigyük őket, vagy hétfőig van idő a saját orvosunkhoz? Vagy egyeltalán ilyen esetben kell vinni őket?
Istenem, azért annyira fiatal nem vagyok, hogy ezt a gyerekes pontozós rendszert használjam, szóval ha valaki lehúzott, sajnálom nem én voltam.
Nem mosakodok, de ha néhány ember nem birja elfogadni, hogy igenis van olyan helyzet, amikor a körülmények nem engedik, hogy a legjobb lehetőséget tegyük meg. Nyilván engem is zavar, de én csak annyit tudok most tenni hogy beszéltem az orvossal es figyelem oket. Az, hogy még nektek valszeg gyerek vagyok es nincs jogsim, a csaladom néhány helyzetben idióta, nem azt jelenti, hogy allatkinzo, allatgyulolo antikrisztus vagyok.
De ha ezt valaki nem bírja feldolgozni, hát, sajnálom
Az utolsó válaszolónak,meg igen, én is gondoltam erre, meg ugye a doki is hasonlót mondott.
Amúgy a kuytusok most teljesen jól vannak,játszanak, futkároznak mint mindig, és a vacsorájukat is megették
Hogy a fenébe tudtak hozzáférni a méreghez? Nagyon felelősek lehettek, ha csak úgy szét hagyjátok a patkánymérget...
Annyira nem vagy gyerek, hogy azért játszod a sértődést. De azért annyi eszed sem volt, hogy egyből orvost hívj fel. Minek kellett egyébként kutya, ha egy komolyabb gond esetén nem opció, hogy kocsiba rakjátok őket és orvoshoz viszitek? Szerencséd van, ha most nem kell, de ezek szerint inkább pusztuljanak el, csak ne kelljen velük szombaton utazni.
Garázsban volt a méreg egyébként, elég magasan állítólag, azt nem tudom hogy, így hogy jutottak hozza.
Azt nem értem, honnan veszed,hogy játszom a sértődést,az hogy egy idegen a neten a fejébe vesz valamit nem fog annyira meghatni. Az, hogy a sokadik doki foglalkozott velem, nem zárja ki, hogy nem próbáltam a sajátot hívni egyből. A nem opcios dolog meg igazabol sajnos igaz,amikor befogadtuk őket más volt a csaladi helyzet, de úgy gondolom ehhez itt senkinek sincs bovebben koze. Ha nekem meglesz a jogsim ujra úgy lesz mint regen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!