Kinek volt már a kutyája patkányméreggel fertőzött?
Súlyos esetben csak a vérátömlesztés segíthet, ha K vitamintól nem javul.
(Ha később valaki olvassa a kérdést, még annak is jól jöhet a plusz infó, mielőtt megint le lesz harapva a fejem.😅)
A sok okos aki lepontozta a 3ast, leírhatná mire alapozottan teszi. Nyilván nem értenek hozzá, de hátha valami érvet is sikerül ide böfögni, ha valamelyik elég bátor...
Kérdező, hogy van a kutyus?
7.:Öklendezik még.Nemsokára indulhatunk vissza az orvoshoz injekciókért még,tőlem kapott gyógyszert,amit fölírt neki tegnap,kamillateát is és tejet.
8.:Mikor kiírtam ide a kérdést,azelőtt értünk vissza nemsokkal tőle.Nem értem ezt,már bocs,hogy mindenki síkkokinak tartja a másikat,önmagán kívül?
Volt már sajnos, hogy vendégségben voltunk, és nyitva maradt egy garázs, a kiskutyám (kölyök volt még) pedig stikában beette a kirakott mérget. Ex-apósom engedte be oda, mert "azt hitte, nem fogja megenni" 🤦♀️ nyilván valami nemzeti ünnep volt, vidéken, zéró ügyelet így telefonos forró drótot indítottunk, míg nem találtam dokit, majd még konakiont szerezni is egy kaland volt 😑 de gyors hánytatással és a K vitaminnal tünet nélkül átvészelte.
Kicsit később egy patkány az udvarunkban döntött úgy, hogy feladja földi porhüvelyét, a kis szuicid állatom meg az orrom előtt tolta be azt is 😒, mivel nem tudtam, miért makkant meg a patkány, akkor is orvos lett a vége - az legalább nem ügyeletben. Akkor a doki javaslatára kicsit több K vitamint vettünk otthonra 😅, hogy legyen... persze onnantól sosem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!